Cotidianul Transilvan

A furat un telefon mobil prin violență și a primit premiul de 30 de zile de arest

Polițiștii clujeni au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de comiterea unei tâlhării pe raza municipiului Cluj-Napoca. Ulterior, acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

La data de 4 octombrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, împreună cu luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiști din cadrul Poliției municipiului Gherla, au pus în aplicare un mandat de aducere pe raza municipiului Gherla.
Astfel, a fost depistat și reținut un bărbat în vârstă de 24 de ani, bănuit de comiterea unei tâlhării pe raza municipiului Cluj-Napoca.
Conform cercetărilor efectuate, la data de 1 octombrie a.c., în jurul orei 03:30, cel în cauză ar fi deposedat un tânăr de telefonul mobil, asigurându-și scăparea prin întrebuințarea de violențe.
Persoana vătămată – un tânăr de 26 de ani, din comuna Jucu, a reclamat un prejudiciu de circa 5.000 de lei.
Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către magistrați, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

fb-share-icon0

Leave a Reply