Cotidianul Transilvan

Logosonda – Centru de Servicii, Asistență și Consiliere SRL – Succesul este o certitudine nu o opțiune

Logosonda – Centru de Servicii, Asistență și Consiliere SRL…un nume care, aparent, nu spune prea multe. Însă, în spatele firmei se află multă muncă, ambiție și, mai ales curaj. Logosonda –  Centru de Servicii, Asistență și Consiliere SRL a fost înființată în acest an cu ajutorul finanțării din fonduri europene prin programul România Start-up Plus “Antreprenoriatul – Șansa ta!” coordonat de Primăria Florești, județul Cluj.

Noul antreprenor intrat pe piața liber concurențială afirmă că demararea afacerii a fost un gând mai vechi, o dorință, aspect care s-au împletit apoi armonios cu oportunitatea oferită de fondurile europene. Startul a fost precum o călătorie în montagne russe “A fost un strop mare de nebunie și a fost nevoie de curaj pentru a intra în business, piața concurențială putând fi comparată cu un carusel”, spune managerul. Logosonda oferă consiliere, asistență educativă, în special terapia tulburărilor de limbaj, consigliere beneficiarilor în acest domeniu, precum și formare profesională. Serviciile de terapia tulburărilor de limbaj sunt oferite copiilor și adulților, iar consilierea aparținătorilor.

Cât privește primii pași, aceștia nu au fost ușori: “Lipsa unei experiențe antreprenoriale, precum și capitolul organizare financiară au fost provocări mari. Însă nu regret nici o clipă faptul că am demarat afacerea și sunt absolut sigură de succes. De altfel, primii pași pe drumul spre succes au fost deja efectuați, mărturie în acest sens fiind clienții mulțumiți. Și sunt convinsă că prin muncă multă și sprijinul echipei de implementare a proiectului și direct al coordonatorului, orice moment dificil va fi depășit, afacerea urmând a se înscrie definitiv pe drumul către succes”.

 

SC Logosonda – Centru de Servicii, Asistență și Consiliere SRL

0723-591056

helenne09@yahoo.com

fb-share-icon0

Leave a Reply