Cotidianul Transilvan

Fonduri europene + Eco + Spălătorie de covoare = Rețeta SUCCESULUI

Trendul ECO este prezent din ce în ce mai mult în viața noastră de zi cu zi. Însă, de obicei, când spunem Eco ne gândim, mai ales, la mâncare. Numai că un tânăr antreprenor a reușit să implementeze conceptul Eco într-un domeniu la care ne așteptam mai puțin: cel al spălătoriilor de covoare. Iar când acest deziderat Eco se împletește cu fondurile europene, afacerea promite să fie una de succes. Concret, cu ajutorul finanțării din fonduri europene prin programul România Start-up Plus “Antreprenoriatul – Șansa ta!” coordonat de Primăria Florești, județul Cluj, a luat ființă SC SPĂLĂTORIE ȘI CURĂȚĂTORIE ECO SRL.

Tânărul antreprenor care a pus bazele afacerii afirmă că la început a fost copleșit de emoții, dar după primele 3-4 comenzi acestea au devenit o simplă amintire. Fondurile auropene au venit a o mănușă, întrucât ideea se afla de mai mult timp în mentalul său, dar, până la ivirea programului european “Antreprenoriatul – Șansa ta!” nu a găsit fondurile necesare implementării afacerii.

Acum însă afacerea este pusă pe roate, firma mândrindu-se cu un aparat Hi Tech, cel de desprăfuit covoare înaintea spălării. Până acum afacerea i-a adus atât bucurii, cât și momente mai puțin plăcute. Cluienții mulțumiți și încasările mai mari decât cele anticipate au fost fost trecute la capitolul satisfacții, iar în ceea ce privește necazurile inerente demarării unei afaceri, antreprenorul susține că perioadele lungi de așteptare pentru diverse autorizații i-au dat mari bătăi de cap.  În ciuda tuturor acestor plusuri și minusuri, antreprenorul este sigur de reușită, fiind convins că în decurs de câteva luni afacerea va fi una de succes.

 

SPĂLĂTORIE ȘI CURĂȚĂTORIE ECO SRL

0748-161313

fb-share-icon0