Cotidianul Transilvan

Să ne îndulcim cu bani europeni

În nebuna lume de azi în care trăim avem nevoie și de un strop de dulce. Iar acesta este cu atât mai savuros cu cât este realizat cu fonduri europene, prin programul european România Start-up Plus “Antreprenoriatul – Șansa ta!” coordonat de Primăria Florești, județul Cluj. The Cake Man SRL a luat ființă ca urmare a unei pasiuni mai vechi și a devenit în scurt timp o afacere de success, apreciată de clienți satisfăcuți de gustul și look-ul produselor de cofetărie comercializare.

 

Reporter: De ce o afacere pe cont propriu și de ce cu fonduri europene?

SC THE CAKE MAN SRL: Mr. Cake a apărut în urma dorinței de a pune în practică una din pasiunile descoperite cu mulți ani în urmă. După o serie de încurajări și aprecieri am decis că trebuie să fac un pas înainte și să împărtășesc cu cât mai mulți oameni această pasiune. Și, pentru a face posibil acest lucru,m m-am înscri sîn programul de finanțări nerambursabile Antreprenoriatul Șansa Ta și am avut, într-adevăr, șansa de a mă ocupa cu normă întreagă de cee ace îmi place.

 

Reporter: Este nevoie de curaj și de un strop de nebunie pentru a începe în România anului 2019 o afacere pe cont propriu cu finanțare europeană?

SC THE CAKE MAN SRL: Cu siguranță că da. Însă, pe lângă acestea, pentru a-ți asigura succesul mai este nevoie de câteva ingredient, precum viziune, pasiune și dorința de a reuși.

 

Reporter: Care a fost cea mai mare provocare în derularea primilor pași ? Cu ce probleme v-ați confruntat?

SC THE CAKE MAN SRL: Am avut parte de multe provocări până acum și cu siguranță vor mai urma și altele. Însă parte acare mi-a dat cele mai multe bătăi de cap a fost amenajarea spațiului de producție, astfel încât acesta să fie în concordanță cu legislația în vigoare.

 

Reporter: Care este specificul firmei? Cu ce se ocupă? Ce oferă clienților? Prin ce se diferențiază față de alte firme de profil? Ce oferă clienților?

SC THE CAKE MAN SRL: Mr Cake este un laborator de cofetărie care funcționează exclusive pe bază de comenzi online, Realizăm torture personalizate și deserturi delicioase, potrivite pentru orice eveniment, din viața fiecăruia. Ce e difert la noi față de majoritatea firmelor similare de pe piață sunt ingredientele naturale și de calitate pe care le folosim. De asemenea, datorită faptului că realizăm deserturi doar pe bază de comandă, garantăm prospețimea și atenție amănunțită la detalii pentru fiecare din produsele noastre.  

 

Reporter: Acum, în plină desfășurare a activității regretați demararea ei sau sunteți sigur de reușită?

SC THE CAKE MAN SRL: Nu, nu regret absolut nici un minut decizia pe care am luat-o în urmă cu un an. Sunt convins că afacerea pe care am început-o va fi un real success. Și, la fel cred și clienții noștri, care sunt din ce în ce mai mulți și care după ce încearcă produsele noastre se întorc la noi cu și mai multe comenzi.

 

Reporter: Care au fost cele mai plăcute și cele mai neplăcute momente din perioada de început și în general, de când ați demarat afacerea?

SC THE CAKE MAN SRL: Au fost și sunt multe momente plăcute. Însă aprecierea constantă a clienților pentru produsele pe care le realizăm ne oferă cu siguranță cea mai mare satisfacție.

 

 

SC THE CAKE MAN SRL

0748-541.553

fb-share-icon0