Cotidianul Transilvan

NS MANESTYLE are grijă de look-ul tău

Ideile de afaceri sunt nenumărate. Însă, drumul de la idee până la plata primelor salarii din postura de proaspăt antreprenor este unul greu. Și, de cele mai multe ori, începutul este unul anevoios, lipsa de fonduri spunându-și cuvântul. Soluția salvatoare au reprezentat-o pentru mulți fondurile europene gestionate de comuna Florești prin programul european România Start-up Plus “Antreprenoriatul – Șansa ta!” coordonat de Primăria Florești, județul Cluj. Astfel a luat naștere și NS MANESTYLE SRL, un barber shop care are grijă de look-ul tău.

Rep.: De ce o afacere pe cont propriu și de ce cu fonduri europene?

NS MANESTYLE SRL: Deschiderea unei afaceri pe cont propriu te ajuta sa te dezvolti, sa iti focalizezi atentia pe lucruri care conteaza si sa muncesti tot mai mult pentru a realiza ce ti-ai propus. Pentru ca orice inceput este greu, neavand fonduri financiare, fondurile europene sunt o oportunitate si un inceput.

 

Rep.: Este nevoie de curaj și de un strop de nebunie pentru a începe în România anului 2019 o afacere pe cont propriu cu finanțare europeană?

NS MANESTYLE SRL: Da este nevoie de curaj si multa nebunie, deoarece a incepe in Romania o afacere pe cont propriu cu finantare europeana este un pas foarte important si foarte greu de realizat. Dar daca iti doresti cu adevarat si muncesti totul este posibil.

 

Rep.: Care a fost cea mai mare provocare în derularea primilor pași ? Cu ce probleme v-ați confruntat?

NS MANESTYLE SRL: Cea mai mare provocare a fost asteptarea din perioada de pregatire. Trebuie sa iti iei foarte bine notite si sa te pregatesti cu multa rabdare. “Probleme” mereu vor fi, mereu te vei confrunta cu ele dar cu vointa si perseverenta le poti rezolva cu brio.

 

Rep.: Care este specificul firmei? Cu ce se ocupă? Ce oferă clienților? Prin ce se diferențiază față de alte firme de profil? Ce oferă clienților?

NS MANESTYLE SRL: Specificul firmei este un Barber-Shop, adica frizerie. Personalul nostru este foarte bine pregatit si cu multi ani de experienta. Zilnic oferim clientilor cele mai bune sfaturi, produse si servicii in legatura cu noul/actualul look pe care il detin. De asemenea, atitudinea intregului personal este mereu pozitiva si acest lucru se simte. Angajatii sunt dedicati muncii lor, dand dovada de multa dragoste, mandrie si satisfactie totodata pentru ceea ce au realizat.

 

Rep.: Acum, în plină desfășurare a activității regretați demararea ei sau sunteți sigur de reușită?

NS MANESTYLE SRL: Nu regret nimic, sunt foarte multumit de noua afacere. Cred in reusita si continui sa muncesc, scopul fiind cel de a ajunge cat  mai sus, iar pentru acest lucru voi munci zi de zi cu ardoare si pasiune.

Rep.: Care au fost cele mai plăcute și cele mai neplăcute momente din perioada de început și în general, de când ați demarat afacerea?

NS MANESTYLE SRL: Este foarte greu de spus deoarece mereu te confrunti cu lucruri placute si lucruri neplacute in acelasi timp si trebuie sa stii sa consideri toate aceste aspecte ca provocari pe care sa le fructifici. Lucrul placut este ca am reusit si imi doresc sa reusesc si in continuare.

 

 

NS MANESTYLE SRL

mainbarbersoffice@gmail.com

fb-share-icon0