Cotidianul Transilvan

Angajări personal civil contractual la Spitalul Militar

Anunț privind organizarea selecției de dosare pentru încadrarea pe perioada determinată de 6 luni a unor posturi vacante de execuţie cu normă întreagă, de personal civil contractual, la Spitalul Militar de Urgenţă “Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca

 Posturile pentru care se organizează concurs sunt următoarele:

  • Medic specialist, medic primar în specialitatea ATI = 2 posturi;
  • Asistent medical debutant – principal cu PL generalist = 6 posturi (3 posturi în Structură de sprijin epidemiologic, 1 post în Structură sprijin primire urgențe, 2 posturi în Structură sprijin anestezie și terapie intensivă);
  • Agent DDD debutant, agent DDD = 1 post.

Principalele cerinţe ale posturilor sunt următoarele: acordarea asistenţei medicale şi a îngrijirilor de sănătate pacienţilor internaţi în spital şi aplicarea procedurilor operaţionale şi a normelor interne specifice unităţilor sanitare din reţeaua sanitară a Ministerului Apărării Naţionale.

Data limită până la care se pot depune dosarele de angajare este: 03.05.2020, ora 15.00.

 Pentru detalii privind documentele obligatorii pentru constituirea dosarului de angajare, data limită până la care se pot depune dosarele, condiţiile generale și specifice prevăzute în fişa postului și rezultatul selecţiei dosarelor de angajare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0264403401, int. 315 sau on-line pe adresa bru@smucluj.ro.

De asemenea, s-a prelungit perioada de înscriere online pentru cursurile de formare a ofiţerilor şi subofiţerilor în activitate, precum şi pentru programele de formare profesională inițială a soldaţilor şi gradaţilor profesionişti din anul 2020

 Vă informăm că perioada de înscriere online a candidaţilor pentru cursurile de formare a ofiţerilor şi subofiţerilor în activitate, precum şi pentru programele de formare profesională inițială a soldaţilor şi gradaţilor profesionişti din anul 2020 a fost prelungită din data de 29.04.2020, până la data de 15.05.2020.

Pentru candidaţii domiciliaţi în judeţul Cluj activitatea de recrutare, în contextul actual, se desfăşoară online prin contactarea Biroului informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Zonal Cluj (telefonic sau prin e-mail).

Pentru aceasta sunt necesare transmiterea informațiilor personale (nume, prenume tată, prenume candidat, seria și numărul cărții de identitate, CNP, două numere de telefon pentru contact, ultima formă de invățământ absolvită) și categoria de personal pentru care se solicită înscrierea (ofițeri – filiera indirectă – specializarea muzici militare, subofițeri – filiera indirectă – specializarea muzici militare/sanitari/parașutiști comando, sau soldat gradat profesionist).

Program de lucru:

– luni, miercuri, joi şi vineri: 08.30 – 16.30;

– marţi între orele: 10.30 – 18.30.

Biroul informare-recrutare Cluj poate fi contactat folosind următoarele date de contact:

-Telefon fix 0264432918 sau 0264433067 int.119 sau 127

-Telefon mobil  0759046004

-Adresă de e-mail: cmzcluj@gmail.com, recrutare_cluj@mapn.ro.

Detalii suplimentare se găsesc şi pe internet, pe site–ul oficial al Ministerului Apărării Naţionale, la adresa www.mapn.ro. sau www.recrutare.mapn.ro. De asemenea ne găsiți și pe Facebook pe pagina Centrul militar zonal Cluj.

fb-share-icon0