Cotidianul Transilvan

TRANSILVANIA STRATEGIC SRL – construcții europene cu utilaje de ultimă generație

În construcții, vorba multă este sărăcia….firmei. Așa că nu vă așteptați de la prezentarea ce urmează la o poveste lungă. TRANSILVANIA STRATEGIC SRL, mai ales prin utilajul nou și de ultimă generație de care dispune, convinge potențialii clienți prin serviciile oferite și ulterior prestate cu brio. Înființată prin Programul european România Start-up Plus “Antreprenoriatul – Șansa ta!” coordonat de Primăria Florești, județul Cluj, TRANSILVANIA STRATEGIC SRL a devenit deja o prezență cuunoscută pe piața de profil.

 

Rep.: De ce o afacere pe cont propriu și de ce cu fonduri europene?

TRANSILVANIA STRATEGIC SRL: Pentru ca am experienta in gestionarea unei afaceri in domeniul constructiilor si pentru ca nu reuseam fara o investitie substantiala realizata prin din fonduri europene..

 

Rep.: Este nevoie de curaj și de un strop de nebunie pentru a începe în România anului 2019 o afacere pe cont propriu cu finanțare europeană?

TRANSILVANIA STRATEGIC SRL:  In primul rand este  nevoie de experienta si multa munca.

 

Rep.: Care a fost cea mai mare provocare în derularea primilor pași ? Cu ce probleme v-ați confruntat?

TRANSILVANIA STRATEGIC SRL: Fiind vorba de fonduri europene, o problema a fost multitudinea ed documente solicitate.

 

Rep.: Care este specificul firmei? Cu ce se ocupă? Ce oferă clienților? Prin ce se diferențiază față de alte firme de profil? Ce oferă clienților?

TRANSILVANIA STRATEGIC SRL: Domeniul de activitate al firmei este cel al  constructiilor. Ne diferentiem fata de alte firme concurente prin utilajul achizitionat care este nou si de ultima generatie.

Rep.: Acum, în plină desfășurare a activității regretați demararea ei sau sunteți sigur de reușită?

TRANSILVANIA STRATEGIC SRL: Nu regret catusi de putin demararea activitatii si sunt absolut sigur de reusita.

Rep.: Care au fost cele mai plăcute și cele mai neplăcute momente din perioada de început și în general, de când ați demarat afacerea?

TRANSILVANIA STRATEGIC SRL: Am avut foarte multe cheltuieli peste bugetul proiectului.

 

 

TRANSILVANIA STRATEGIC SRL

adriana_florean@yahoo.com

 

fb-share-icon0