Cotidianul Transilvan

IGSU ne vorbește despre un nou virus, necunoscut omenirii

Românii au primit astăzi pe telefoanele mobile, prin sistemul RO ALERT, un mesaj de la IGSU prin care erau informați de instituirea Stării de Alertă și de o serie de măsuri impuse. Lăsăm la o parte faptul că anunțul vine la mai bine de 14 ore după instituirea legală a Stării de Alertă. Deh, lipsa de reacție!

Însă, ne atrage atenția faptul că cei de la IGSU au descoperit un virus nou! Și pericolul infectării cu acest virus rămâne ridicat. Da, asta întrucât nu e vorba de coronavirus ci de CONORONAVIRUS…Deh, graba!

Totuși însă, de la IGSU parcă aveam alte așteptări….

 

Anunțul buclucaș:

“Starea de alerta a fost instituita incepand de astazi in Romania. PERICOLUL infectarii cu noul conoronavirus ramane ridicat! Respectati cu strictete masurile sanitare de protectie! Purtati masca, acoperind nasul si gura, in spatiile inchise sau aglomerate.
Pastrati distanta de 1,5 metri fata de alte persoane si evitati contactul direct. Nu atingeti suprafetele pe care au pus mana si alte persoane. Spalati-va regulat mainile cu apa si sapun. Nu va atingeti ochii, nasul sau gura cu mainile murdare.  Precautia este extrem de importanta in aceasta perioada! Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (IGSU)

fb-share-icon0