Cotidianul Transilvan

SC CATADI MEDIA PRODUCTION SRL – Bani europeni pentru servicii profesionale foto -video

Cu ajutorul fondurilor europene din cadrul Programului European România Strat-up Plus “Antreprenoriatul – Șansa ta!” coordonat de Primăria Florești, județul Cluj, au fost înființate câteva zeci de firme care au făcut primii pași pe piața liber concurențială. Una dintre acestea este SC CATADI MEDIA PRODUCTION SRL, business care oferă servicii profesionale foto-video, având o aparatură de ultimă generație, care oferă calitate înaltă produselor.

Rep.: De ce o afacere pe cont propriu și de ce cu fonduri europene?
SC CATADI MEDIA PRODUCTION SRL: Afacerea pe cont propriu e o provocare pe care am acceptat-o din nevoia de independență financiară. Fondurile europene sunt de foarte mare ajutor atunci când începi de la 0, în primul rând pentru sprijinul financiar și în al doilea rând pentru că te ajută să fii ordonat și disciplinat la fiecare pas pe care trebuie să-l faci.

Rep.: Este nevoie de curaj și de un strop de nebunie pentru a începe în România anului 2019 o afacere pe cont propriu cu finanțare europeană?
SC CATADI MEDIA PRODUCTION SRL: Da, e nevoie de un strop de nebunie, și de motivare puternică pentru că toată lumea te demotivează, se spune că e foarte greu să accesezi bani europeni, procedurile sunt greoaie.

Rep.: Care a fost cea mai mare provocare în derularea primilor pași? Cu ce probleme v-ați confruntat?
SC CATADI MEDIA PRODUCTION SRL: Provocarea a fost întemeierea firmei, apoi, contra-cronometru, să identifici furnizorii de echipamente, să găsești spațiul care se pretează la un salon foto-video și să îți găsești clienții interesați de oferta ta.

Rep.: Care este specificul firmei? Cu ce se ocupă? Ce oferă clienților? Prin ce se diferențiază față de alte firme de profil? Ce oferă clienților?
SC CATADI MEDIA PRODUCTION SRL: Firmă de servicii profesionale foto-video. Toată aparatura achiziționată e de ultimă generație, care oferă calitate înaltă produselor noastre.

Rep.: Acum, în plină desfășurare a activității regretați demararea ei sau sunteți sigur de reușită?
SC CATADI MEDIA PRODUCTION SRL: Nu regret demararea afacerii, sunt convinsă că după revenrea economiei la normalitate și firma noastră va avea succesul preconizat.

Rep.: Care au fost cele mai plăcute și cele mai neplăcute momente din perioada de început și în general, de când ați demarat afacerea?
SC CATADI MEDIA PRODUCTION SRL: S-au schimbat formularele și termenele in timpul derularii procedurii ceea ce ne-a creat discomfort, precum și virarea celei de-a doua tranșe făcută cu foarte mare întârziere față de graficul initial.

SC CATADI MEDIA PRODUCTION SRL
0746144029

fb-share-icon0