Cotidianul Transilvan

Echipamente pentru construcții de ultimă generație prin KIBOTEAM SOLUTIONS

De câte ori nu ne-am apucat de vreun proiect de construcții și, fie că am încercat a -l duce la bun sfârșit noi înșine, fie că am apelat la profesioniști, ne-am lovit de aceeași problemă: echipamentele. Iar apelând la servciile unei firme de închirieri utilaje am avut de-a face cu problema calității și vârstei echipamentelor, acestea fiind, de cele mai multe ori, învechite și uzate. Ei bine, tocmai acest neajuns s-a decis a fi acoperit de KIBOTEAM SOLUTIONS, o firmă pusă pe picioare prin Programul European România Strat-up Plus “Antreprenoriatul – Șansa ta!” coordonat de Primăria Florești, județul Cluj.

Rep.: De ce o afacere pe cont propriu și de ce cu fonduri europene?
KIBOTEAM SOLUTIONS: Ma gandesc ne mult timp sa incep o afacere, iar fondurile europene mi-au acoperit o parte din investitia initiala.

Rep.: Este nevoie de curaj și de un strop de nebunie pentru a începe în România anului 2019 o afacere pe cont propriu cu finanțare europeană?
KIBOTEAM SOLUTIONS: Consider ca este nevoie de determinare, in primul rand, si, in al doilea rand, de identificarea finantarii potrivite pentru fiecare tip de afacere.

Rep.: Care a fost cea mai mare provocare în derularea primilor pași ? Cu ce probleme v-ați confruntat?
KIBOTEAM SOLUTIONS: A fost nevoie de o perioada de acomodare pentru a ma obisnui cu administrarea unei firme si cu toate activitatile necesare pentru o buna functionare a acesteia.

Rep.: Care este specificul firmei? Cu ce se ocupă? Ce oferă clienților? Prin ce se diferențiază față de alte firme de profil? Ce oferă clienților?
KIBOTEAM SOLUTIONS: Firma activeaza in domeniul inchirierii de echipamente pentru constructii. Avantajul nostru pe piata este echipamentul nou, achizitionat prin intermediul finantarii.

Rep.: Acum, în plină desfășurare a activității regretați demararea ei sau sunteți sigur de reușită?
KIBOTEAM SOLUTIONS: Domeniul constructiilor nu avut mult de suferit din cauza crizei de sanatate publica, deci sunt sigur ca munca in acest domeniu va continua.

Rep.: Care au fost cele mai plăcute și cele mai neplăcute momente din perioada de început și în general, de când ați demarat afacerea?
KIBOTEAM SOLUTIONS: Este neplacuta gestionarea documentatiei aferente, atat firmei, cat si proiectului finantat, dar este placuta senzatia de a administra propria firma.

KIBOTEAM SOLUTIONS SRL-D
0723758542

 

fb-share-icon0