Cotidianul Transilvan

Pro SB Dental Clinique: când succesul este mereu în preajma noastră și doar de noi depinde să ne înălțăm spre el și să îl prindem

Prin Programul European România Strat-up Plus “Antreprenoriatul – Șansa ta!” coordonat de Primăria Florești, județul Cluj, au fost puse pe picioare zeci de firme din domenii variate. Deși, de obicei, ne gândim la firme din domeniul producției, fondurile europene au stat și la baza unor firme din domeniul medical. Așa este cazul și Pro SB Dental Clinique, firmă care activează cu succes deja pe piață.

 

Rep.: De ce o afacere pe cont propriu și de ce cu fonduri europene?
Pro SB Dental Clinique: Mi-am dorit mereu o independență financiară, iar fondurile europene sunt o trambulină spre acet deziderat, ele fiind mijlocul perfect pentru a pune bazele unei firme competitive.  

Rep.: Este nevoie de curaj și de un strop de nebunie pentru a începe în România anului 2019 o afacere pe cont propriu cu finanțare europeană?
Pro SB Dental Clinique: Absolut este nevoie de mult curaj. Dar, orice prim pas presupune curaj, nu doar cel pe care l-am făcut eu.

 

Rep.: Care a fost cea mai mare provocare în derularea primilor pași ? Cu ce probleme v-ați confruntat?
Pro SB Dental Clinique: Cea mai mare provocare a fost schimbarea mentalității. Adică necesitatea ca dificultățile să le văd doar ca trepte ce trebuie urcate, obstacole ce trebuie depășite și nu ca imposibilități.  

 

Rep.: Care este specificul firmei? Cu ce se ocupă? Ce oferă clienților? Prin ce se diferențiază față de alte firme de profil? Ce oferă clienților?
Pro SB Dental Clinique: Firma activează în domeniul medical și se diferențiază de restul firmelor de profil și de concurență prin multitudinea și diversitatea serviciilor oferite.

 

Rep.: Acum, în plină desfășurare a activității regretați demararea ei sau sunteți sigur de reușită?
Pro SB Dental Clinique: Nu regret deloc primii pași și înființarea firmei. Cât privește succesul, acesta este mereu în preajma noastră, de noi depinde să ne înălțăm spre el și să îl prindem.

 

Rep.: Care au fost cele mai plăcute și cele mai neplăcute momente din perioada de început și în general, de când ați demarat afacerea?
Pro SB Dental Clinique: Cel mai plăcut moment a fost cel în care am aflat vestea câștigării proiectului, iar cele mai grele clipe au fost cele în care a trebuit să găsesc noi variante de implementare ale proiectului.

 

Pro SB Dental Clinique

0743 188 995

 

fb-share-icon0