Cotidianul Transilvan

Mircea Miclea îl desfiinţează pe Iohannis: „E un tâmpit. E un dobitoc!”

Într-un interviu pentru romaniatv.net, Mircea Miclea l-a atacat dur pe şeful statului.

„E un tâmpit. E un dobitoc! Vai de viaţa lui! Nu e nicio generaţie pierdută. E de defetism de doi bani. O modalitate prin care te deresponsabilizezi şi spui că gata, e pierdută. Nu mai are rost să faci nimic? Cum adică? Nu poţi recupera câteva luni? E aberant! Nu există nicio generaţie pierdută! Totul se poate remedia pentru că e vorba de câteva luni”, a afirmat Mircea Miclea.

Fostul ministru al Educaţiei a mai afirmat că autorităţile „basculează responsabilitatea” pe părinţi în momentul în care trebuie să declare pe propria răspundere că nu au fost infectaţi copiii lor cu noul coronavirus, pentru a putea merge fizic la şcoală.

Mircea Miclea a criticat şi proiectul de ordin publicat de Ministerul Sănătăţii prin care sunt stabilite normele pentru începerea cursurilor în şcoli.

„Suntem în situaţia acum în care n-am experimentat nimic. Nu am preluat nici experienţele altora şi atunci am venit cu un ghid care este extrem de discutabil. Aspectul cel mai discutabil la acest ghid, din punctul meu de vedere, se referă la faptul că basculează responsabilitatea în primul rând pe părinţi. Tu ca părinte trebuie să declari că copilul tău nu s-a întâlnit cu nicio persoană care are COVID. De unde să ştii tu lucrul acesta?”, a afirmat Miclea la romaniatv.net.

Fostul ministru al Educaţiei a mai spus că achiziţia de tablete pentru elevi trebuia demarată încă din luna februarie.

fb-share-icon0