Cotidianul Transilvan

STRATEGIC UNIVERSAL CONSTRUCTION SRL, construcțiile, ca afacere mică, de familie

Programul European România Strat-up Plus “Antreprenoriatul – Șansa ta!” coordonat de Primăria Florești, județul Cluj, a aruncat pe piața liberă aproape o sută de noi firme, susținând cu fonduri europene înființarea și dezvoltarea acestora. Una dintre aceste firme este STRATEGIC UNIVERSAL CONSTRUCTION SRL, societate ce activează în domeniul construcțiilor, oferind clientilor servicii de calitate si personalizate, specifice unei afaceri mici, de familie.

 

Rep.: De ce o afacere pe cont propriu și de ce cu fonduri europene?

STRATEGIC UNIVERSAL CONSTRUCTION SRL: Fondurile europene au fost de ajutor pentru investitia initiala pe care o aveam in plan de mai mult timp.

 

Rep.: Este nevoie de curaj și de un strop de nebunie pentru a începe în România anului 2019 o afacere pe cont propriu cu finanțare europeană?

STRATEGIC UNIVERSAL CONSTRUCTION SRL: Finantarea nerambursabila a fost de mare ajutor si recomand antreprenorilor sa identifice surse de astfel de finantari.

 

Rep.: Care a fost cea mai mare provocare în derularea primilor pași ? Cu ce probleme v-ați confruntat?

STRATEGIC UNIVERSAL CONSTRUCTION SRL: Birocratia a fost o mare provocare, dar nu m-am confruntat cu probleme, in general.

 

Rep.: Care este specificul firmei? Cu ce se ocupă? Ce oferă clienților? Prin ce se diferențiază față de alte firme de profil? Ce oferă clienților?

STRATEGIC UNIVERSAL CONSTRUCTION SRL: Firma are activitate in domeniul constructiilor. Oferim clientilor servicii de calitate si personalizate, specifice unei afaceri mici, de familie.

Rep.: Acum, în plină desfășurare a activității regretați demararea ei sau sunteți sigur de reușită?

STRATEGIC UNIVERSAL CONSTRUCTION SRL: In momentul de fata, sunt sigura de reusita afacerii.

Rep.: Care au fost cele mai plăcute și cele mai neplăcute momente din perioada de început și în general, de când ați demarat afacerea?

STRATEGIC UNIVERSAL CONSTRUCTION SRL: A fost nepacut cand mi-am dat seama cat timp se consuma prin diverse formalitati si drumuri la institutii, dar am fost placut surprinsa sa gasesc functionari care vor sa te ajute si sa te sprijine.

STRATEGIC UNIVERSAL CONSTRUCTION SRL

TEL. 0751115573

 

 

fb-share-icon0