Cotidianul Transilvan

Start la Cinema

Cinema Victoria va găzdui vineri, 18 septembrie, proiecțiile a două avanpremiere românești, în cadrul evenimentului Noaptea Albă a Filmului Românesc, ajuns la a 11-a ediție: 5 minute, noul film al lui Dan Chișu, și Casa cu păpuși, un documentar atașant realizat de Tudor Platon.

Biletele se găsesc pe cinemavictoria.ro și la casieria cinematografului. 

23:15  5 minute, r. Dan Chișu, 103′ | avanpremieră
România, 2019 | 103′
Cu: Mihai Călin, Diana Cavallioti, Elvira Deatcu, Ana Radu
Destinul bărbatului care a condus echipa de intervenție a Jandarmeriei după ce un grup extremist a întrerupt proiecția unui film cu tematică LGBT. Experienţele lui sunt prezentate prin ochii unei tinere jurnaliste cunoscute pentru investigațiile ei deosebit de curajoase.

 

 

 

01:15 Casa cu păpuși, r. Tudor Platon, 68′ | avanpremieră 
Cu: Viorica Crăciun, Ileana Crăciun, Elena Laslu
O invitaţie într-un univers special: vacanța anuală a unor femei de 70 de ani. Cica, Nana și prietenele
lor împletesc melancolia cu veselia și bârfele cu bancurile pentru a întreține iluzia că sunt aceleași fete tinere și frumoase de acum 50 de ani.

Noaptea Albă a Filmului Românesc va avea loc cu respectarea măsurilor de siguranță și distanțare socială necesare în această perioadă. La intrare, se va efectua un triaj observațional și se va verifica temperatura, iar purtarea măștii va fi obligatorie.

Detalii pe Facebook/NoapteaAlba.

În altă ordine de idei, urmare a dispoziţiilor legale în vigoare privind reluarea activităţilor de organizare a spectacolelor cinematografice, avem plăcerea să anunţăm publicul cinefil că, începând cu data de 18 septembrie, cunoscutul anunţ “RomâniaFilm prezintă” redevine actual.

 

Astfel, începând cu data menţionată, Regia Autonomă a Distribuției și Exploatării Filmelor RomâniaFilm (RADEF RomâniaFilm) relansează activitatea de spectacol cinematografic în sălile dotate cu aparatură de proiecție digitală 2D/3D și instalație de sunet Dolby: Europa București, Florin Piersic Cluj-Napoca, Cinema Mon Amour Piatra Neamţ, Patria Craiova, Sergiu Nicolaescu Târgu Jiu si Arta din Sibiu.

 

Invităm cu drag publicul să reluăm o relaţie tradiţională, oferind titluri de film actuale, având în pregătire şi o ofertă specială de titluri clasice.

 

Sălile noastre de spectacol au fost pregătite cu atenţie deosebită pentru a respecta toate normele igienico-sanitare necesare şi pentru a asigura oaspeţilor noştri o experienţă cinefilă plăcută. Biletele pot fi achizitionate de la casieriile cinematografelor și online, în platforma eventbook.ro.

Pentru consultarea programului de film și mai multe informaţii, vă stau la dispoziție site-ul www.romaniafilm.ro şi paginile de social media ale cinematografelor (http://www.romaniafilm.ro/cinematografe)

 

Ne propunem ca acesta să fie un nou început al unei relaţii de succes și reciproc avantajoase cu publicul spectator cu atât mai mult cu cât și noi, RADEF RomâniaFilm, suntem la începutul unui nou drum. Astfel, ne face plăcere să anunţăm publicul larg şi colaboratorii noştri ca în prezent, în urma aprobării planului de reorganizare judiciară, RADEF RomaniaFilm a demarat implementarea planului menţionat și urmăreşte revenirea la poziţia pe piaţă și în percepţia publicului consacrate de-a lungul anilor.

fb-share-icon0