Cotidianul Transilvan

Mens sana in corpore sano cu IFIT DYNAMIC BODY SRL

Cu totii ne dorim o minte sanatoasa si un corp sanatos. mai ales in perioada aceasta, de provocari multiple si inedite, corpul ne este supus la interactiuni neobisnuite si suntem predispusi la sedentarism. In acest context, grija pentru sanatatea noastra si mentinerea in parametrii optimi a corpului a devenit un deziderat pentru multi dintre noi. Si tocmai din aceasta dorinta de a oferi oamenilor sansa de a avea un corp sanatos, prin Programul European România Strat-up Plus “Antreprenoriatul – Șansa ta!” coordonat de Primăria Florești, județul Cluj, s-a lansat pe piata si IFIT DYNAMIC BODY SRL un salon de slabit atat pentru femei, cat si pentru barbati si totodata si un salon/centru de intretinere corporala.

Reporter: De ce o afacere pe cont propriu și de ce cu fonduri europene?
IFIT DYNAMIC BODY SRL: Aveam ideea de afaceri, iar fondurile europene mi-au permis sa o pun in practica.

Reporter: Este nevoie de curaj și de un strop de nebunie pentru a începe în România anului 2019 o afacere pe cont propriu cu finanțare europeană?
IFIT DYNAMIC BODY SRL: Da, poate pentru unii antreprenori din cauza rigorilor speciale care se aplica finantarilor europene.

Reporter: Care a fost cea mai mare provocare în derularea primilor pași ? Cu ce probleme v-ați confruntat?
IFIT DYNAMIC BODY SRL: Identificarea furnizorilor si birocratia.

Reporter: Care este specificul firmei? Cu ce se ocupă? Ce oferă clienților? Prin ce se diferențiază față de alte firme de profil? Ce oferă clienților?
IFIT DYNAMIC BODY SRL: Afacerea a vizat infiintarea unui salon de slabit atat pentru femei, cat si pentru barbati. Acest salon este totodata si un salon/centru de intretinere corporala. Ceea ce va face ca acest centru de intretinere corporala sa fie deosebit sunt oamenii care alcatuiesc echipa de lucru, aceasta reusind sa ofere si sa creeze clientilor o atmosfera de lucru activa si dinamica dar in acelasi timp relaxanta si placuta, in care sa se poata bucura de servicii de calitate.

Reporter: Acum, în plină desfășurare a activității regretați demararea ei sau sunteți sigur de reușită?
IFIT DYNAMIC BODY SRL: Nu regret demararea si sunt sigura de reusita, in viitor.

Reporter: Care au fost cele mai plăcute și cele mai neplăcute momente din perioada de început și în general, de când ați demarat afacerea?
IFIT DYNAMIC BODY SRL: A fost dificila identificarea de furnizori care sa accepte conditiile de achizitii din proiect. In momentul de fata, este un moment neplacut din cauza epidemiei, dar sunt sigura ca vom trece si de acest obstacol.

IFIT DYNAMIC BODY SRL-D
www.ifitbody.ro

fb-share-icon0