Cotidianul Transilvan

Pâine, dar nu orice fel de pâine! BREAD MAKING ART SRL – brutarie artizanala cu produse sanatoase si traditionale

Prin Programul European România Strat-up Plus “Antreprenoriatul – Șansa ta!” coordonat de Primăria Florești, județul Cluj, au fost lansate pe piata firme din cele mai variate domenii de activitate. Iar cand aceste fonduri europene stau la baza infiintari unor afaceri care contribuie la un mod de viata sanatos, conceptul capata valente noi si extrem de dragi fiecaruia dintre noi. asa este si cazul BREAD MAKING ART SRL, o brutarie artizanala care ofera clientilor sai produse sanatoase si traditionale.

Rep.: De ce o afacere pe cont propriu și de ce cu fonduri europene?
BREAD MAKING ART SRL: Ideea de afacere pe cont propriu mi-a venit de mai mult timp si cu sprijinul fondurilor europene am reusit sa o dezvolt la nivelul la care am dorit.

Rep.: Este nevoie de curaj și de un strop de nebunie pentru a începe în România anului 2019 o afacere pe cont propriu cu finanțare europeană?
BREAD MAKING ART SRL: Este nevoie de o planificare atenta si de o buna gestionare a resurselor.

Rep.: Care a fost cea mai mare provocare în derularea primilor pași ? Cu ce probleme v-ați confruntat?
BREAD MAKING ART SRL: A fost dificila identificarea furnizorilor si procedura de achizitii.

Rep.: Care este specificul firmei? Cu ce se ocupă? Ce oferă clienților? Prin ce se diferențiază față de alte firme de profil? Ce oferă clienților?
BREAD MAKING ART SRL: Afacerea este o brutarie artizanala si ofera clientilor produse sanatoase si traditionale.

Rep.: Acum, în plină desfășurare a activității regretați demararea ei sau sunteți sigur de reușită?
BREAD MAKING ART SRL: In momentul de fata sunt sigur de reusita, astept sa reintre lucrurile in normalitate dupa criza sanitara.

Rep.: Care au fost cele mai plăcute și cele mai neplăcute momente din perioada de început și în general, de când ați demarat afacerea?
BREAD MAKING ART SRL: Nu pot sa identific momente neplacute, provocarile le-am trecut cu bine. In general, este placut sa vezi cum o afacere se dezvolta si creste.

BREAD MAKING ART SRL
0746015633

fb-share-icon0