Cotidianul Transilvan

Când visele devin realitate… Motorola oferă șansa câștigării unei motociclete Ducati Panigale V2 și aduce la Cluj un simulator unic de curse

Spuneți sincer… De câte ori nu ați visat să struniți un fulger pe două roți? Să vă urcați în șaua unei motociclete precum cele din cursele SuperBike sau MotoGP, o bestie de 155 CP pe două roți? Și, de câte ori nu ați visat la un “mobil” ultraperformant, ultrarapid dar și ultra șic?  Ei bine, acum, grație parteneriatului dintre un gigant la tehnologiei GSM, Motorola, și o legendă a motosportului pe două roți, Ducati, toate visele de mai sus pot deveni realitate. Fiind unite de valori precum tehnologie, viteză, performanță și fiabilitate, Motorola și Ducati au dat startul unei campanii promoționale pentru telefonul Moto g 5G plus. Orice telefon moto g 5G plus achiziționat de la partenerii autorizați Motorola, în perioada 1-31 octombrie, reprezintă șansa câștigării unei motociclete Ducati Panigale V2. Mai mult, la Cluj, timp de șase zile, între 15 – 21 octombrie, la Iulius Mall, cei pasionați de motociclete și experiențe inedite, pot să testeze viteza fără limite și motocicleta Ducati Panigale V2 pe un simulator de curse unic. De notat că vorbim de un Ducati Panigale V2 REAL, conectat la un simulator, lucru ce duce la o experiență similară cu cea de pe un circuit de SuperBike sau MotoGP.

Motorola în parteneriat cu Ducati, cel mai recunoscut brand de motociclete din lume, continuă campania promoțională pentru moto g 5G plus, smartphone-ul care aduce puterea tehnologiei 5G în mâinile tuturor, fără a sacrifica specificațiile importante pentru utilizatori. Astfel, în luna octombrie, persoanele care achiziționează un telefon moto g 5G plus de la partenerii autorizați – Altex, Media Galaxy, Digi, Orange, Vodafone – au șansa de a câștiga o motocicletă Ducati Panigale V2.

În plus, în perioada 15 – 21 octombrie, cei pasionați de motociclete și experiențe inedite, pot să testeze viteza fără limite și motocicleta Ducati Panigale V2 pe un simulator de curse unic, care este amplasat în Iulius Mall – Cluj Napoca.

Simulatorul de curse amplasat în spațiul dedicat Motorola din Iulius Mall Cluj-Napoca oferă o experiență originală pentru toți cei pasionați de sporturile extreme și de jocurile video imersive. Mai mult, pot încerca simulatorul și cei care își doresc să intre în pielea unui pilot de curse sau care visează la un moment pe circuit, în cadrul celui mai popular campionat de motociclete din lume, MotoGP.

De asemenea, orice telefon moto g 5G plus cumpărat în perioada 1 – 31 octombrie, al cărui cod IMEI este înscris pe www.castigacumotorola.ro, reprezintă șansa câștigării unei motociclete Ducati Panigale V2, cel mai recent model sportiv lansat de Ducati în cadrul EICMA 2019. Cu un design complet nou, echipat cu un pachet electronic sofisticat, cu un motor Superquadro de 995 cm3, cu doi cilindri în V, Ducati Panigale V2 împreună cu moto g 5G plus reprezintă epitomul performanței ultra-rapide.

Pe lângă premiul cel mare, Motorola a pregătit mai multe concursuri și premii speciale, ce pot fi câștigate atât prin simpla depunere a unui formular  în Iulius Mall Cluj, cât și online, pe conturile de Facebook și Instagram Motorola. Patru telefoane moto g 5G plus pot fii câștigate prin înscrierea unuei fotografii pe rețelele de socializare sau 4 seturi Lego Tehnic Ducati Panigale prin înscrierea la tombolă în cadrul activării. Cei interesați să afle mai multe detalii despre cum pot câștiga 4 telefoane moto g 5G plus și 4 seturi Lego Technic Ducati Panigale, pot intra pe pagina de Facebook Motorola Romania, unde găsesc toți pașii de înscriere în concurs.

Simulatorul de curse Motorola & Ducati urmează să fie expus și în Iulius Mall Timișoara, în perioada 23 – 29 octombrie.

Viitorul conectivității ultrarapide este acum accesibil tuturor

moto g 5G plus este smartphone-ul care aduce puterea tehnologiei 5G în mâinile tuturor, fără a sacrifica specificațiile importante pentru utilizatori. Smartphone-ul oferă funcții de top, performanțe incredibile, un ecran CinemaVision remarcabil cu o rată de actualizare de 90 Hz, primul sistem dual de camere frontale ultra-wide de pe un telefon Motorola, sistem de camere quad de 48MP și o durată impresionantă de viață a bateriei.

moto g 5G plus vine cu un display de 6,7 inch cu rezoluție full HD+, compatibil cu standardul HDR 10 și cu o rată de refresh de 90Hz, care îl face mai rapid și potrivit și pentru jocuri. Telefonul este echipat cu un procesor Qualcomm 765, ceea ce îl face perfect pentru utilizare zilnică atât pentru business, cât și pentru divertisment, jocuri și rețelele sociale. Memoria RAM este de 6GB, iar spațiul de stocare este de 128 GB. Smartphone-ul are o baterie de 5.000 mAh, oferind o autonomie de până la 2 zile, la o încărcare rapidă la 20W prin încărcătorul Turbo Power inclus în cutie.

Mai mult decât atât, moto g 5G plus este construit de o echipă care s-a aflat în fruntea fiecărei noi generații de tehnologie wireless din istorie. Astfel, noul smartphone oferă compatibilitate atât cu rețelele 4G, cât și cu cele 5G, pentru ca utilizatorii să aibă acces la toate specificațiile de care au nevoie astăzi, dar în același timp vor fi pregătiți pentru performanța de mâine.

 

Motorola & Ducati

La începutul anului 2020, Motorola anunța colaborarea la nivel global, pe o perioadă de un an, cu Ducati, cel mai recunoscut brand de motociclete din lume. În cadrul lansării parteneriatului, Ducati a prezentat modelul mult așteptat al anului 2020, pe care se află și logo-ul Motorola. În plus, piloții Ducati afișează logo-ul Motorola și pe echipament.

Disponibilitatemoto g 5G plus poate fi achiziționat din magazinele Altex și Media Galaxy sau online, pe www.altex.ro, la prețul recomandat de 1,499 lei. De asemenea, telefonul este disponibil și în oferta operatorilor de telefonie mobilă Digi, Orange și Vodafone.

Urmăriți-ne pe Facebook, Instagram, Youtube sau vizitați site-ul nostru web la adresa www.motorola.com/ro/home

Despre Motorola

Motorola Mobility LLC a fost achiziționată de Lenovo Group Holdings în 2015.  Motorola Mobility este o subsidiară deținută integral de Lenovo, responsabilă de crearea și fabricarea tuturor telefoanelor mobile sub marca Moto și Motorola.

Despre Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie globală din top Fortune, în valoare de 45 mld. USD, care își propune să devină lider global în Transformare Inteligentă prin dispozitive și infrastructură smart care oferă cea mai bună experiență de utilizare. Lenovo deține în portofoliu cea mai diversă gamă de produse conectate, inclusiv smartphone-uri (Motorola), tablete, PC-uri (ThinkPad, Yoga, Lenovo Legion) și stații de lucru, precum și dispozitive AR/VR și soluții inteligente pentru casă și birou. Soluțiile Lenovo pentru centre de date (ThinkSystem, ThinkAgile) contribuie în mod esențial la crearea capacității și generarea puterii de calcul necesare pentru schimbarea lumii de business și a societății. Lenovo urmărește să inspire elementul unic din fiecare și să contribuie la un viitor mai inteligent și prosper.

Despre Ducati

Ducati Motor Holding S.p.A. – Societate cu acționar unic – o companie aflată sub managementul și coordonarea AUDI AG

Înființată în 1926, din 1946 Ducati produce motociclete sport caracterizate prin motoarele de înaltă performanță Desmodromic, design-ul inovator și tehnologia de ultimă generație. Cu fabrica situată în districtul Borgo Panigale din Bologna, gama de modele acoperă diferite segmente de piață prin următoarele familii: Diavel, XDiavel, Hypermotard, Monster, Multistrada, SuperSport și Panigale. În 2015, Ducati a prezentat Ducati Scrambler: un nou brand care include motociclete, accesorii și echipament care se evidențiază prin creativitatea și auto-expresie.

În 2017, Ducati a prezentat Panigale V4, prima motocicletă produsă de Ducati echipată cu motor în 4 cilindri derivat direct din motorul Desmosedici GP. Motocicletele unice de la Ducati, împreună cu o gamă extinsă de accesorii pentru motociclete și echipament tehnic și pentru un stil de viață, sunt distribuite în 90 de țări la nivel global. În 2019, Ducati a furnizat 53.183 de motociclete, consolidându-și vânzările peste pragul de 50.000 pentru al cincilea an consecutiv. Ducati concurează în Campionatele Mondiale Superbike și MotoGP. În Superbike, Ducati a câștigat 17 titluri de producător și 14 titluri de pilot. Ducati concurează în MotoGP din 2003, câștigând ambele titluri, de producător și de pilot, în 2007.

 

fb-share-icon0