Cotidianul Transilvan

Sănătatea dinților e la ea acasă cu SC REFRESH DENT CLINIC SRL

Grija pentru dantura proprie a devenit un specific al secolului XXI. Sănătatea dinților este în prezent o necesitate, vizita la un cabinet astomatologic fiind un lucru la fel de normal, precum una la piață sau la supermarket….

În aceste condiții nu este de mirare că un cabinet stomatologic a fost pus pe picioare prin Programul European România Strat-up Plus “Antreprenoriatul – Șansa ta!” coordonat de Primăria Florești, județul Cluj, în cadrul căruia au fost lansate pe piață aproape 100 de noi afaceri. Concret, este vorba de SC REFRESH DENT CLINIC SRL, business ce oferă asistenta stomatologica, specificul companiei fiind de natura medicala, oferind clientilor toate serviciile specifice medicinei dentare – odontologie, estetica dentara, preventie, consultatii si intocmirea planurilor de tratament, protetica dentara, implantologie, tratamente dentare cu laser, servicii de chirurgie dento-alveolara, pedodontie, tratamente de canal si urgente stomatologice.

 

 

Rep.: De ce o afacere pe cont propriu și de ce cu fonduri europene?

SC REFRESH DENT CLINIC SRL: Am ales sa demarez o afacere pe cont propriu pentru ca am considerat ca este cel mai bun mod in care pot sa imi folosesc la maxim capacitatile si cunostintele acumulate si pentru ca am considerat ca este cel mai bun mod in care pot sa ma dezvolt cel mai bine din punct de vedere profesional. Fondurile europene accesate au fost o modalitate prin care am putut sa imi pun in practica planul de afaceri construit si am considerat ca este o oportunitate de a accesa resursele pentru punerea bazelor afacerii pe cont propriu.

 

Rep.: Este nevoie de curaj și de un strop de nebunie pentru a începe în România anului 2019 o afacere pe cont propriu cu finanțare europeană?

SC REFRESH DENT SRL CLINIC : Consider ca este nevoie de curaj, dar nu neaparat de un strop de nebunie, deoarece prin perseverenta si informare continua, ghidurile de implementare sunt accesibile si prin seriozitate finantarile europene sunt un mod real de a demara o afacere pe cont propriu.

 

Rep.: Care a fost cea mai mare provocare în derularea primilor pași ? Cu ce probleme v-ați confruntat?

SC REFRESH DENT CLINIC SRL: O provocare mare a fost intocmirea previziunilor contabile corecte sau cat mai aproape de realitate, identificarea corecta a cheltuielilor. Nu pot sa afirm ca au fost probleme reale, ci dificultati in a corela termenele solicitate de proiect cu termenele de livrare de la furnizori.

 

Rep.: Care este specificul firmei? Cu ce se ocupă? Ce oferă clienților? Prin ce se diferențiază față de alte firme de profil? Ce oferă clienților?

SC REFRESH DENT CLINIC SRL: Firma REFRESH DENT SRL se ocupa cu oferirea de activitati de asistenta stomatologica, specificul companiei fiind de natura medicala. Oferim clientilor toate serviciile specifice medicinei dentare – odontologie, estetica dentara, preventie, consultatii si intocmirea planurilor de tratament, protetica dentara, implantologie, tratamente dentare cu laser, servicii de chirurgie dento-alveolara, pedodontie, tratamente de canal si urgente stomatologice. Consider ca ne diferentiem de concurenta prin serviciile de inalta calitate, realizate cu tehnica noua, achizitionata prin intermendiul finantarii nerambursabile de care am beneficiat, toate acestea fiind oferite pacientilor intr-o ambianta placuta, de catre personal serios si cu grad inalt de specializare.

Rep.: Acum, în plină desfășurare a activității regretați demararea ei sau sunteți sigur de reușită?

SC REFRESH DENT CLINIC SRL: Nu, cu siguranta nu regret demararea activitatii si sunt foarte recunoscatoare echipei de implementare a proiectului “Antreprenoriatul – sansa ta”, pentru aceasta oportunitate si pentru sprijinul acordat pe perioada implementarii proiectului meu.

Rep.: Care au fost cele mai plăcute și cele mai neplăcute momente din perioada de început și în general, de când ați demarat afacerea?

SC REFRESH DENT CLINIC SRL: Cele mai placute momente au fost de la cele in care am semnat contractul de finantare, am achizitionat echipamentele tehnologice si pana la momentul in care le-am pus la treaba, in folosul clientilor, cumulate cu satisfactia materiala. Cele mai neplacute momente au fost in care am fost nevoita sa fiu foarte perspicace in ceea ce priveste intocmirea actelor, pentru a fi livrate la timp si in care a trebuit sa port discutii serioase cu furnizorii, pentru a ne incadra in termenele de livrare, pentru a putea indeplini obligatiile asumate.

 

REFRESH DENT SRL

0722 223629

andreea_iro@yahoo.com

 

fb-share-icon0