Cotidianul Transilvan

Zâmbiți, vă rog, alături de ANDROMEDIA STUDIO SRL

Primii pași pe piața concurențială pentru aproape o sută de firme din Cluj și județele învecinate, au fost asigurați prin Programul European România Start-up Plus “Antreprenoriatul – Șansa ta!” coordonat de Primăria Florești, județul Cluj). Programul a susținut finanțarea acestora, una dintre firme fiind și ANDROMEDIA STUDIO SRL, un business specializat pe redarea momentele de spontaneitate și în a obține cele mai bune fotografii, chiar dacă este vorba de fotografii pentru portofoliul personal sau de fotografii pentru afaceri, care își dorește să devină prima alegere a clientului autohton în materie de fotografie.

Business-ul aflat deja pe un drum solid își dorește să devină o companie cu adevărat centrată pe client în care cunoaşterea profilului clienţilor şi înţelegerea nevoilor acestora să fie pe primul plan, toate acţiunile şi procesele de afaceri dezvoltate de firma trebuind să aibă la bază adăugarea de valoare clienţilor.

Concret, ANDROMEDIA STUDIO SRL se axează pe redarea momentele de spontaneitate și în a obține cele mai bune fotografii, chiar dacă este vorba de fotografii pentru portofoliul personal sau de fotografii pentru afacerea ta, forografiile astfel realizate urmând a crea un impact pozitiv tocmai pentru ca vor fi însoțite de emoții reale.

Ca obiective pe termen lung firma dorește dobandirea de know-how adaptat tehnologiilor performante, dotarea cu echipamente si tehnologii performante, precum și extinderea catre noi piete.

 

Raportat la primii pași, “a fost o idee de afacere ca oricare alta din momentul necesității pe cont propriu și plăcerii marcării momentelor frumoase a altor persoane. Cererea tot mai mare fata de acesta activitate a condus la reorganizarea studiourilor foto, care au fost transformate în servicii mobile și compatibile să îndeplinească aproximativ fiecare doriță a persoanelor care solicită sprijin din partea lor. Dacă nu moștenești afacerea sau nu ai un nume cunoscut este mai dificil pentru început ca să poți lucra având o competiție destul de largă și cunoascută de mulți. De asemenea, a fost vorba și de principiul potrivit căruia fiecare dintre noi are un job de unde luăm un ban fix și pana la o dată exactă muncim pentru o altă persoană. Dar vine si un moment in care noi să fim în stare să aducem clientela și în același timp prin recomandările noastre datorită efortului făcut și prețului mediu care este cerut să putem să ne folosim pentru a fi recomandați și a fi cunoascuți și pentru alte persoane”, poveste;te tânărul antreprenor.

“În cursul anului 2017, industriile creative, printre care se numără și activitățile video, dar și cele  fotografice, au primit posibilitatea de a accesa finanțări nerambursabile generoase prin intermediul unui program de finanțare nou, respectiv Start-up Nation. Aceasta nu este singura posibilitate de a finanța o afacere debutantă, însă este cea mai spectaculoasă măsură lansată în ultimii ani de către autoritățile române, peste 8.600 de antreprenori semnând deja acordurile de finanțare. Astfel, în sfera industriilor creative se regăsesc acele activități economice care generează valoare adăugată pornind de la informațiile, cunoștințele și talentul deținut de către antreprenori. Spre deosebire de producția în serie a unor bunuri de larg consum sau de prestarea unor servicii standardizate, activitățile fotografice nu pot funcționa având doar o înzestrare tehnică bună și suficient personal angajat. Inspirația, talentul și exercițiul continuu sunt ingrediente de asemenea necesare. Aceste informatii m-au impulsionat si am cautat toate finantarile care sa imi permita realizarea unui studio fotografic”, explică creatorii ANDROMEDIA STUDIO SRL.

 

ANDROMEDIA STUDIO SRL

Activitati fotografice

0756290666

marc.andronic@mail.com

 

fb-share-icon0