Cotidianul Transilvan

VERITAL INSECO VENTURES SRL, dezvoltare si modernizare in domeniul lucrarilor de instalatii sanitare, sistemelor de incalzire şi aer condiţionat

Peste 60 de firme nou infiintate au fost lansate pe piata concurentionala prin Programul European România Strat-up Plus “Antreprenoriatul – Șansa ta!” coordonat de Primăria Florești, județul Cluj. Acestea au pornit la drum pline de incredere, activand in cele mai diferite domenii. Una dintre aceste firme este si VERITAL INSECO VENTURES SRL. Firma se ocupa cu lucrarile pentru instalaţii sanitare, lucrari de instalare a sistemelor de incalzire şi aer condiţionat, inclusiv completari, modificari, intreţinere şi reparare si are obiective clare legate de viziunea si misiunea afacerii. Cum in In judetul Satu Mare, acest domeniu de activitate este slab acoperit de persoane fizice autorizate, asociatii familiale si firme specializate mici, mijlocii si mari, clasificate dupa numarul de angajati si dotarea specifica, businessul priveste cu incredere spre viitor.

Astfel, viziunea firmei va fi in permanenta orientata catre dezvoltare si modernizare, intrucat acestea sunt elemente cheie, atat pentru fidelizarea clientilor existenti, insuflarea catre acestia a unui spirit dinamic al afacerii, cat si pentru mentinerea si cresterea unui inalt nivel de profesionalism al angajatilor. Ne dorim sa devenim printre cei mai buni furnizori de servicii de instalatii termice, sanitare si de climatizare.

Misiunea firmei este de a oferi servicii de calitate inalta si de a gasi solutii profesioniste la cerintele clientilor, asumarea responsabilitatii de a deveni un actor important pe piata de profil, bazandu-se pe echipamente si tehnica profesionista, inovatoare pentru a actiona cu o deplina integritate in implementarea de solutii optime, inovatoare, cu costuri reduse in ceea ce priveste utilizarea, cu consumuri mici si efecte asupra conservarii mediului inconjurator.

Scopul principal este indeplinirea standardelor de calitate a serviciilor prestate, precum si eficientizare prin cresterea numarului de angajati si a nivelului lor de pregatire, astfel incat activitatile firmei sa se desfasoare in cele mai bune conditii, mentinand totodata un raport calitate/pret echilibrat.

Principiile, pe care intreprinderea le urmeaza pentru eficientizarea deciziilor sale, sunt: preocuparea pentru mentinerea in permanenta a clientilor pe deplin multumiti de serviciile oferite, respectarea comenzilor, angajamentelor si contractelor, respectarea conceptelor de conservare si dezvoltare durabila a mediului inconjurator, calitatea inalta a serviciilor oferite, profesionalism si promptitudine, precum si asigurarea unui mediu de lucru deosebit si tratarea fiecarui angajat cu respect.

Acest ansamblu de principii se reflecta in viziunea organizatiei: Atingerea si imbunatatirea pozitiei pe plan local si regional. Prin furnizorii si angajatii fideli, compania va respecta dezvoltarea durabila pentru ca resursele naturale comune sa fie folosite in mod eficient si protejate in prezent si in viitor.

In cadrul economiei de piata, lucrarile pentru instalaţii sanitare, lucrari de instalare a sistemelor de incalzire şi aer condiţionat, inclusiv completari, modificari, intreţinere şi reparare trebuie sa imbine in mod armonios atat principiul tehnic, cat si cel economic, reprezentat printr-o cat mai judicioasa valorificare a resurselor naturale. Valorificarea acestora trebuie sa fie conforma principiului rentabilitatii si a asigurarii regenerarii naturale sau artificiale a acestora. De aceea intreprinderea nou infiintata vine in intampinarea acestor masuri prin serviciile pe care le ofera.

Din cele prezentate rezulta ca linia de dezvoltare a firmei nu se va baza doar pe nevoile clientilor, ci si pe resurse, pe posibilitatile oferite de conditiile naturale, cu luarea in considerare a restrictiilor ecologice.

Strategia de afaceri este puternic axata pe un management performant al calitatii, clientul ocupand in permanenta o pozitie centrala, un bun manangement al resurselor umane si a celor materiale, toate coroborate cu activitati de dinamizare a afacerii menite sa o propulseze catre niveluri tot mai inalte de performanta. Urmarim sa oferim servicii de calitate, la preturi competitive pe piata.

In cadrul economiei de piata, instalatiile termice, de aer conditionat si retele apa-canal trebuie sa imbine in mod armonios atat principiul tehnic, cat si cel economic, reprezentat printr-o cat mai judicioasa valorificare a resurselor naturale. Valorificarea acestora trebuie sa fie conforma principiului rentabilitatii si a asigurarii regenerarii naturale sau artificiale a acestora. De aceea societatea noastra vine in intampinarea acestor masuri prin serviciile pe care le ofera.

Esenta afacerii desfasurate de catre societatea este obtinerea de profit din servicii de lucrari de instalatii care asigura functionarea cladirilor, executate la sediul beneficiarilor de pe raza judetului Satu Mare. Domeniul de activitate pentru care accesam programul este „Lucrari de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat”, conform cod CAEN 4322, care va fi inregistrata ca activitate principala a societatii.

Evolutia afacerii va cunoaste o dezvoltare rapida si progresiva ca urmare a implementarii planurilor de dezvoltare, a convingerilor si cunostintelor solide ale antreprenorului, fructificand oportunitatile de investitii specifice, tendintele, nevoile, cererea, conditiile si caracteristicile mediului de afaceri, cat si conjuncturi aparute pe piata.

Obiectivul general al societatii in cadrul prezentului proiect consta în intrarea companiei pe piata lucrarilor de instalatii sanitare si dezvoltarea societătii, obtinerea unui randament crescut al activitatilor de instalatii desfasurate (prin utilizarea aparaturii de ultima generatie), obtinerea calitatii serviciilor si a vitezei de raspuns la solicitarea clientului. Pentru aceasta, compania isi propune sa implementeze, de la inceput, strategii de crestere a competitivitatii care sa contribuie la cresterea calitatii lucrarilor executate, extinderea rapida a gamei de servicii oferite, cresterea productivitatii, obtinerea unui bun raport cost/pret si a unor termene scurte de executie a lucrarilor.

Activitatea de instalatii este orientata spre lucrarile mijlocii sau mici pentru diversi beneficiari locali, firme cu capital privat si persoane fizice.

VERITAL INSECO VENTURES SRL

0747 113302

veb.soo2gmail.com

 

 

fb-share-icon0