Cotidianul Transilvan

De la antreprenoriat, la politică, alături de PPU SL.  Dragoș Rusu, omul schimbării

De prea multe ori ne grăbim a arunca cu pietre în cei ce își doresc a face ceva. Ori de câte ori o persoană ia atitudine uităm de parul din ochii nostril și căutăm paiul din ochiul celuilalt. Ne plângem că în politică nu sunt oameni noi, că veșnic sunt aceași dinozauri, dar, de câte ori apare un nume nou, un candidat nou, suntem campioni la a-l huli. Apoi, votăm cu garda veche, după care ne plângem că nu avem sânge proaspăt și tânăr în politică, în Parlament, în Guvern. Sau, și mai nebunește, îl luăm pe Nu am cu cine vota în brațe, nu votăm, uităm că inevitabil vom avea un Parlament, iar apoi suntem campioni la a critica.
Cu toate acestea, în ultima perioadă, există din ce în ce mai mulți curajoși, nebuni frumoși, care, după ce au reușit în antreprenoriat, îndrăznesc să pună în aplicare rețeta succesului și în politică, candidând pentru o funcție publică de demnitar. Unul dintre aceștia este Dragoș Rusu, candidat pentru Camera Deputaților, din partea Partidului Puterii Umaniste – social liberal. Mânat de dorința de schimbare, Dragoș mărturisește că nu își dorește ca politica să îi ofere ceva, ci este pregătit ca el să ofere politicii totul. De asemenea, pentru candidatul PPU – SL, partidul este România, numele acestuia fiind doar un amănunt, atâta timp cât doctrina sa este apropiată de concepțiile și viziunea sa. După ce a demonstrat în business că succesul este de partea sa și că în România, clasa de mijloc există și poate fi motorul societății, Dragoș pășește cu încredere în calitatea de candidat.

“Dintotdeauna mi-am dorit a schimba ceea ce simțeam că e greșit. Ceea ce simțeam că este un obstacol în dezvoltare. Dar nu de dragul schimbării ci din dorința de mai bine. Din dorința de progresa. Din dorința de a crea. Din dorința de a face mai bine, la mai mulți! Motivat fiind de această dorință, cu timpul am reușit a-mi clădi un viitor. Am devenit antreprenor. Mi-am călăuzit pașii în business cu Demnitate, Onoare și Curaj. Acum, Quick Smart City este una din companiile de top din zonă în domeniul aparatelor de iluminat LED stradal, industrial și casnic. Punând accent pe protecția mediului înconjurător, pe economisirea energiei și pe inovație, alături de echipa de la Quick Smart City am câștigat experiență semnificativă atât în economie, relația cu administrația publică locală și centrală și planificare publică, cât și în ceea ce privește cercetarea în iluminarea industrială. Am devenit Serioși, Puternici și Competenți. Am realizat că fericirea e bucuria de a fi propriul tău stăpân, fiind un mândru membru al clasei de mijloc din societatea noastră”, povestește candidatul PPU – SL din județul Cluj, Dragoș Rusu.

De la antreprenoriat la politică a fost un pas firesc. “Din aceeași dorință de schimbare în mai bine, am decis să mă implic nu atât în politică, ci în societate. Din poziția de potențial creator de norme, de Legi”, explică Dragoș Rusu, candidat PPU SL pentru un loc în Camera Deputaților.

“Da, va fi greu. Însă am învățat că niciodată succesul nu va veni stând pe margine. Niciodată izbânda nu va veni fără lupte grele și efort adeseori colosal. Niciodată schimbarea nu se va produce fără implicare. Iar România are nevoie de schimbare! De la A la Z. De la domeniul sanitar, la industrie. De la mentalitate, la educație. De la modul în care aleșii respectă cetățenii care i-au delegat puterea, la modul în care sunt elaborate Legile care ne guvernează viața de zi cu zi”, își împărtășește crezul Dragoș Rusu, reprezentantul PPU SL pentru Parlamentul României.

„Pentru toate acestea am ales să candidez pentru Camera Deputaților.

Pentru că vreau o schimbare ! Eu sunt pregătit pentru a schimba România ! Tu ce mai aștepți ! Contribuie direct și concret la o schimbare fundamentală în România. Pe 6 decembrie ai cu cine vota !”, îi anunță pe alegătorii clujeni candidatul PPU SL Dragoș Rusu.

 

fb-share-icon0