Cotidianul Transilvan

GAPING CONSTRUCT: solutii optime, de calitate si care sa respecte cerintele beneficiarilor

Programul European România Strat-up Plus “Antreprenoriatul – Șansa ta!”, coordonat de Primăria Florești, județul Cluj, a permis punerea bazelor și dezvoltarea unor afaceri care beneficiau de idee dar ducea lipsă de finanțare. Una dintre acestea este și GAPING CONSTRUCT SRL.

Esenta afacerii presupune creearea unui serviciu care sa raspunda nevoilor pietei in ceea ce priveste constructia liniilor de distributie pentru transportul fluidelor si a cladirilor si structurilor conexe, care sunt parti integrante din aceste sisteme (cod caen 4221).

Cele mai importante servicii executate de catre societate sunt:  Identificarea si marcarea zonelor ce urmeaza a fi sapate/excavate, Curatarea terenului de arbusti, tufisuri sau alte materiale, Indepartarea stratului vegetal, Devierea unor retele existente pe teren, daca este cazul,   Efectuarea sapaturilor/ excavatiilor, Amplasarea conductelor, sistemelor de irigatie, rezervoarelor de apa, etc., Acoperirea cu umplutura in conformitate cu proiectul tehnic, Nivelarea suprafetelor prin refacerea amplasamentului si aducerea la stadiul initial.

Strategia afacerii are drept obiectiv general obtinerea unui echilibru cat mai bun intre: riscurile proiectului de investitie/firmei, conditiile de mediu, resursele disponibile, concurenta, perspectivele pe termen lung. Strategia adoptata de catre societate este cea de diferentiere prin care urmareste sa dobandeasca statutul de unicat in afacere prin cateva caracteristici ale ofertei sale, caracteristici ce se bucura de o larga apreciere din partea clientilor. Diferentierea se face prin intermediul serviciilor de inalta calitate executate si a personalului calificat. In ceea ce priveste valorile in care societatea crede, acestea sunt profesionalismul echipei, clientii si piata libera. Numai datorita unei echipe puternice, unite si bine pregatite profesional va reusi sa-si faca un renume, prin serviciile pe care le ofera. Societatea doreste sa construiasca relatii de buna colaborare cu toti clientii, bazate pe incredere si respect fata de necesitatile acestora si fata de actul investitional. Piata libera ii permite sa colaboreze si in acelasi timp sa concureze cu firmele de constructii, aplicand metode de lucru moderne si utilizand materiale de calitate.

Obiectivul firmei este sa ofere solutii optime, de calitate, care sa respecte cerintele beneficiarilor, termenul de executie al constructiei si bugetul alocat. Este pregatita sa transpuna in realitate proiectele cele mai complexe. Toate acestea le va realiza cu o echipa tehnica bine pregatita, capabila sa aplice tehnologiile si sistemele de lucru la nivel european. Proiectul se va implementa in Regiunea de dezvoltare Nord-Vest, o regiune aflata intr-un proces intens de dezvoltare in ceea ce priveste dezvoltarea infrastructurii, dar si in ceea ce priveste diversele tipuri de constructii rezidentiale si nerezidentiale. Conform datelor furnizate de Institutul National de Statistica, Regiunea de Nord-Vest este regiunea ce se situeaza pe primele locuri in ceea ce priveste Produsul Intern Brut pe cap de locuitor. In ceea ce priveste auto-evaluarea tehnologiei pe care intentionam sa o utilizam, putem spune despre aceasta urmatoarele:  Este un echipament tehnologic modern, de ultima generatie, cu un grad ridicat de manevrabilitate si fiabilitate;  Noile tendinte in tehnologiile hidraulice presupun existenta a doua pompe care combina fluxul ambelor pompe pentru a reduce timpul de operare crescand astfel productivitatea  Trenul de rulare este facut din otel rezistent, cu sectiune constanta si elastic, roata de actionare si rolele superioare sunt realizate din otel forjat si tratat in adancime pentru a rezista o perioada indelungata de timp  Bare de uzura din otel sunt sudate pe interiorul balansierului pentru protectie sporita, iar suportul articulatiei este ranforsat cu o bara suplimentara pentru cresterea rezistentei  Din interiorul cabinei, operatorul poate alege modul de lucru, setarile si parametrii specifici pentru fiecare operatiune intreprinsa De asemenea, tehnologiile TIC folosite, sunt tehnologii moderne, de ultima generatie cu un grad ridicat de performanta.

 

GAPING CONSTRUCT SRL

0743385820

stetco_gabriel@yahoo.com

 

fb-share-icon0