Cotidianul Transilvan

Mens sana in corpore sano, alături de Equal Fitness SRL

Prin Programul România Start-up Plus “Antreprenoriatul – Șansa ta!” coordonat de Primăria Florești, județul zeci de firme au fost sprijinite financiar pentru primii pași pe piața concurențială. Una din acestea este Equal Fitness SRL care a pornit la drum cu intentia declarata de a devenii unul dintre liderii de pe piata in domeniul centrelor  de fitness  si  aerobic prin concept, gama de servicii oferite, preturile practicate si prin mentinerea calitatii la un nivel ridicat. Potrivit reprezentantilor firmei, clientii business-ului vor veni la sala nu doar sa-si consolideze sanatatea fizica, ci mai ales  pentru  a petrece placut timpul liber si a se relaxa dupa o zi obositoare de munca sau scoala. In ceea ce priveste serviciile oferite, acestea se adreseaza unei game largi de tipuri de consumatori. Oricine doreste sa aiba un corp bine intretinut sau pur si simplu doreste sa se relaxeze intr-un mod placut si util poate fi un potential client al centrului noastru. In general consumatorul tipic poate fi o persoana care are un complex creat de kilogramele in plus sau care necesita gimnastica speciala.

Planul de afaceri propune dezvolarea unei afaceri in domeniul activitatilor centrelor de fitness prin infiintarea unei sali pentru intretinere corporala pe raza municipiului Cluj Napoca.

Astfel principalele servicii (fitness terapeutic, fitness aerobic si fitness muscular) se vor adresa persoanelor de toate varstele, atat femei cat si barbati, avand in vedere ca sportul poate fi  practicat  de oricine, la orice varsta. Noua sala de fitness isi propune sa puna la dispozitia oamenilor aparatura moderna si programe bine concepute de catre personalul calificat in domeniu, astfel incat oricine  sa poata practica sportul in conditii optime si cu rezultate pe masura.

Aceasta afacerea prezinta o piata in continua ascensiune. Si asta, pentru ca vine in intiimpinarea  unei probleme nationale: lipsa miscarii care duce la aparitia unor boli destul de grave, de la tulburari de crestere sau de postura, la boli cardiace. Aceste centre fac, de fapt, un serviciu social. Fiecare om ar trebui  sa faca macar 15-30 de minute de miscare pe zi, iar aceasta miscare trebuie sa fie supravegheata.

Fitness-ul a câstigat foarte mult teren in ultima perioada, fiind una dintre cele mai apreciate forme  de exercitiu fizic. Cei care ii practica au in vedere imbunatatirea aspectului fizic, marirea rezistentei si performantelor fizice, precum si mentinerea starii de bine pentru o mai lunga perioada de tirnp.

Antrenorii si rnedicii recomanda acest sport persoanelor care sufera din pricina obezitatii, a stresului, oboselii si epuizarii excesive. De asernenea, fitness-ul este un rernediu foarte indicat hipertensivilor, celor care au un sistern imunitar  slabit sau cornpromis, depresivilor,  precurn  si celor care au o circulatie a sângelui nu tocrnai buna. De fapt, aceasta forrna de exercitiu fizic se adreseaza oricarei persoane care doreste sa se rnentina in forrna si sa isi pastreze tonusul muscular. Cei care isi doresc un stil  de viata activ si sanatos, apeleaza la fitness si aerobic.

Noua întreprindere va oferi consumatorilor servicii de cea mai buna calitate din domeniul intretinerii fizice. Serviciile oferite sunt: gimnastica de intretinere – fitness si aerobic.

Ceea ce va face ca acest centru de fitness sa fie deosebit sunt oamenii care alcatuiesc echipa  de lucru, aceasta reusind sa ofere si sa creeze clientilor o atmosfera de lucru activa si dinamica dar in acelasi timp relaxanta si placuta, in care sa se poata bucura de servicii de calitate. Suntem siguri ca aceasta afacere va fi una profitabila deoarece clientii vor beneficia de o atentie deosebita si servicii de cea  mai  buna calitate.

Obiectivele centrului nostru de fitness sunt:

  • Castigarea unei cote ridicate de piata;
  • Reducerea costurilor dar nu prin diminuarea calitatii;
  • Intentia de a devenii unul dintre liderii de pe piata in domeniul centrelor de fitness  si  aerobic prin concept, gama de servicii oferite, preturile practicate si prin mentinerea calitatii la un nivel ridicat;
  • Mentinerea la un nivel ridicat a veniturilor prin modernizarea periodica a centrului de fitness, fara ca acest lucru sa afecteze

Afacerea ne va oferi posibilitatea de a ne ajuta clientii sa se mentina in forma,  sa aiba  moralul ridicat si sa se bucure de ore de relaxare la centrul de fitness. Scopul nostru va fi sa ne mentinem clientii multumiti de serviciile oferite astfel incii.t acestia sa revina si alta data cu placere.

Serviciile oferite de firma vor satisface pe deplin, speram, nevoia oamenilor de recreere, de intretinere fizica si de sanatate intr-o ambianta placuta, alaturi de oameni pregatiti in a-i ajuta.

In domeniul fitness-ului nu exista o perioada anume a anului in care afacerile  merg mai  bine sau mai rau, pentru ca intretinerea fizica este o activitate pe care, in general, oamenii o practica tot tirnpul anului. Sanatatea sau relaxarea nu tin de un anotirnp anume. Totusi nurnarul celor care  apeleaza  la serviciile noastre poate tinde spre crestere in jurul perioadelor de sarbatori traditionale.

Clientii nostri nu vor veni la sala doar sa-si consolideze sanatatea fizica, ci mai ales  pentru  a petrece placut timpul liber si a se relaxa dupa o zi obositoare de munca sau scoala.

Serviciile noastre se adreseaza unei game largi de tipuri de consumatori. Oricine doreste sa aiba un corp bine intretinut sau pur si simplu doreste sa se relaxeze intr-un mod placut si util poate fi un potential client al centrului noastru. In general consumatorul tipic poate fi o persoana care are un complex creat de kilogramele in plus sau care necesita gimnastica speciala.

In ceea ce priveste structura clientilor aceasta vizeaza barbati si femei de toate  varstele  si  categoriile sociale, care vin din toate cartierele Clujului si chiar si din alte orase. Referitor la veniturile clientilor, situatia variaza atat la persoane cu o situatie materiala peste medie, dar si persoane cu venituri  mai modeste .

Primul segment al clientilor este eel al persoanelor cu venituri relativ ridicate, care acorda o atentie deosebita aspectului exterior si starii de bine si au timpul si resursele  financiare  necesare  pentru intretinerea aspectului lor fizic. Aceasta categorie de persoane se preocupa de infatisarea lor, dar si de starea de vitalitate si sanatate, starea de bine si relaxarea corpului dupa indeplinirea sarcinilor cotidiene. Estimam ca aproximativ 40% din clientii constanti vor face parte din aceasta categorie. AI doilea segment este cel al persoanelor cu venituri relativ modeste, in special  persoane  tinere care acorda o atentie  mai  mare starii de sanatate si aspectului fizic. Aproximativ 60% din viitorii clientii vor face parte din aceasta categorie.

Obiectivele centrului nostru de fitness sunt:

  • Castigarea unei cote ridicate de piata;
  • Reducerea costurilor dar nu prin diminuarea calitatii;

lntentia de a devenii unul dintre liderii de pe piata  domeniul centrelor de  fitness  si aerobic prin concept, gama de servicii oferite, preturile practicate si prin mentinerea calitatii la un nivel ridicat;

Mentinerea la un nivel ridicat a veniturilor prin modernizarea periodica a centrului  de fitness, fara ca acest lucru sa afecteze clientii.

 

Equal Fitness SRL

0740790748

 

fb-share-icon0