Cotidianul Transilvan

SmartFood în SmartCity

În plină pandemie domeniul Horeca suferă din plin, multe firme fiind nevoite să pună lacăt activității. Cu toate acestea, doi tineri antreprenori, Laurențiu Prișcu și Dragoș Rusu, au avut curajul a porni la drum tocmai în aceste vremuri tulburi. Astfel, cei doi clujeni au pus pe picioare un mic restaurant tip fast food, situat la Poarta 1 a Parcului Logistic TRC Park Transilvania (str. Orăștiei 10, zona Traian Vuia – Someșeni). SmartFood oferă clienților la prețuri mai mult decât decente shaorma, pui rotisat, pork sandwich, piept de pui crispy, aripioare de pui pane, șnițel de pui, hamburgeri de vită, ciolan, costițe și cârnați la grill, produse vegan, salate, supe și ciorbe sau meniul zilei.

„Într-adevăr este nevoie de un strop de nebunie pentru a demara acum o afacere în domeniul Horeca, dar consider că un antreprenor trebuie să îndrăznească și să se aventureze în lumea afacerilor și să o facă în perioade dificile. Oamenii au nevoie de servicii de calitate la prețuri normale chiar și în această perioadă”, a spus Dragoș Rusu, unul dintre cei doi antreprenori curajoși, care nu întâmplător și-a denumit noua afacere smartFood, el fiind și proprietarul SmartQuickCity, companie ce oferă soluții integrate de iluminat pe bază de LED.

„Am lansat micuțul restaurant atât pentru a veni în întâmpinarea angajaților și partenerilor din cadrul Parcului Logistic TRC Park Transilvania, cât și pentru locuitorii din zonă care preferă mâncare tip fast food. Ne deosebim de concurență prin prețurile mici oferite, shaorma la 12, de exemplu, cât și prin calitatea produselor oferite. Evident, momentan servim doar la pachet sau pentru consumație pe mica terasă din fața fast-food ului, dar suntem prezenți și pe online, produsele noastre putând fi comandate la 0770-964.959 sau prin partenerii specializați în acest tip de servicii foof delivery”, a explicat Laurențiu Prișcu, co-fondator SmartFood.

Așa că dacă aveți poftă de o shaormă gustoasă sau de o mâncare fast food la grill ori de o salată gustoasă, toate la preț decent, nu ezitați în a face o vizită  smart la SmartFood, noul fast food situat la Poarta 1 a Parcului Logistic TRC Park Transilvania (str. Orăștiei 10, zona Traian Vuia – Someșeni).

fb-share-icon0