Cotidianul Transilvan

Nebunie pe șosele. Un șofer circula fără permis, alții doi sub influența substanțelor interzise

DEPISTAT FĂRĂ PERMIS DE CONDUCERE ȘI CU PLĂCUȚELE UNUI ALT AUTOTURISM

La data de 22 martie a.c., în jurul orei 10.00, un tânăr de 26 de ani, din comuna Apahida, a fost depistat de polițiștii municipiului Cluj-Napoca – Secția 7 Poliție, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe strada Traian Vuia, din municipiu, deși nu deținea permis de conducere.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că plăcuțele cu numărul de înmatriculare aparțin unui alt autoturism.

Sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

**

POZITIVI ÎN URMA TESTĂRILOR CU APARATUL DRUGTEST

La data de 22 martie a.c., în jurul orei 13.35, în cadrul activităților de control derulate, polițiștii Compartimentului Rutier din orașul Huedin au depistat un conducător auto de 23 de ani, din comuna Bulz, județul Bihor, care se deplasa pe DN 1G, în localitate, aflându-se sub influența substanțelor interzise, aspect rezultat în urma testării cu aparatul drug test.

Ulterior testării, celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice.

Un alt conducător auto testat pozitiv cu aparatul drug test a fost depistat de polițiștii rutieri în jurul orei 22.55, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe DN1-E60, pe raza orașului Huedin.

Tânărul în vârstă de 19 ani, din comuna Negreni, a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea probe biologice în vederea stabilirii tipului de substanță interzisă consumată.

În ambele situații sunt efectuate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

 

 

 

fb-share-icon0