Cotidianul Transilvan

Ca-n filme! A furat un inel de trei mii euro dintr-un magazin de bijuterii

La data de 5 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Cluj-Napoca au efectuat o percheziție domiciliară, la locuința unui bărbat din comuna Florești, bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt.

În fapt, la data de 30 aprilie a.c., în jurul orei 17.30, în timp ce se afla în incinta unui magazin din cartierul Gheorgheni, profitând de neatenția angajatulul, cel în cauză, prin folosirea unui fir metalic pe care l-ar fi introdus prin orificiul rămas între peretele și sticla unui sertar, ar fi sustras un inel din aur, cauzând un prejudiciu de circa 3.000 euro.

În urma activităților informativ-operative și de cercetare efectuate, la data de 4 mai, a fost stabilită identitatea persoanei, un bărbat de 41 de ani, din comuna Florești.

Cu ocazia controlului efectuat asupra acestuia, a fost identificat dispozitivul despre care există indicii că ar fi fost utilizat pentru comiterea faptei.

De asemenea, cu ocazia percheziției domiciliare efectuate, au fost identificate și ridicate mai multe bunuri de interes pentru cauză.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

La data de 5 mai a.c., acesta a fost prezentat magistraților din cadrul Judecătoriei Cluj-Napoca, fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

fb-share-icon0