Sari la:

        MERSUL         

    TRENURILOR    

 

CURSE AUTOCAR

PROGRAM ECHIPE

Special

PARTENERI

Casa de Avocatura Coltuc


Newsletter
Continuă

312 Planuri de afaceri în cadrul Proiectului POCU - “Antreprenoriatul – şansa ta!”- ID 105931 – Proiect derulat de Primăria Comunei Floreşti
Categorie:   Din Cluj  Autor:  Cotidianul Transilvan  Data:  25.10.2018  Ora:  21:35  Citiri:  475

Share:
Voteaza articolul:

Nota 0/5 (0 voturi)

În cadrul proiectului “Antreprenoriatul-şansa ta!”  a fost finalizată etapa de formare antreprenorială. Scopul acesteia a fost îmbunătăţirea competenţelor antreprenoriale pentru persoanele care intenţionează să-şi deschidă o afacere cu profil nonagricol în mediul urban prin furnizarea de cursuri de formare antreprenorială precum şi informaţii legate de întocmirea unui plan de afaceri.
Astfel, au fost organizate 15 serii de curs, în 3 etape succesive, în regiunea de implementare, repartizate după cum urmează: 10 serii în judeţul Cluj şi câte o serie în fiecare judeţ – Maramureş, Satu-Mare, Bihor, Sălaj, Bistriţa-Năsăud, pentru a facilita accesul la finanţare pe întreg teritoriul regiunii de implementare.
La finalul fiecărei sesiuni de formare, participanţii au susţinut un examen de absolvire a cursului şi au depus un plan de afaceri pentru a participa la procesul de evaluare şi selecţie în vederea obţinerii ajutorului de minimis.
Centralizând datele, rezultatele arată astfel:
- în sesiunea 1- judeţul Cluj-  au fost înscrise 102 persoane din care au fost certificate 87 persoane şi depuse 87 planuri de faceri;
- în sesiunea 2 – judeţele Maramureş, Satu-Mare, Bihor, Sălaj, Bistriţa-Năsăud- au fost înscrise 108 persoane din care au fost certificate 92 persoane şi depuse 96 planuri de faceri;
- în sesiunea 3- judeţul Cluj-  au fost înscrise 140 persoane din care au fost certificate 129 persoane şi depuse 129 planuri de faceri.
După cum se poate observa, rata de promovabilitate a examenului de absolvire pe primele două sesiuni de formare este 85%, iar pe sesiunea 3 de 92%. Aceleaşi procente se regăsesc şi în ceea ce priveşte depunerea planurilor de afaceri, confirmându-se astfel  interesul crescut al beneficiarilor pentru acest proiect.

321 Planuri de afaceri în cadrul Proiectului POCU -  “Antreprenoriatul – şansa ta!”- ID 105931 – Proiect derulat de Primăria Comunei Floreşti


Ultimele articole de Cotidianul Transilvan:


Comentarii articol (0)
Va rugam postati doar comentarii ce au legatura cu subiectul articolului. Ne rezervam dreptul de a nu publica textele ce contin cuvinte vulgare, expresii jignitoare sau atacuri la persoana, precum si pe cele care contin linkuri cu scop publicitar.
Nu exista nici un comentariu
Scrie un comentariu:
Cod securitate:
Introdu codul:


Trimite!
Comentarii Facebook:

Poate te-ar interesa si:

Dezvoltare software, optimizare web, agentie web, Centric IT