Sari la:

        MERSUL         

    TRENURILOR    

 

CURSE AUTOCAR

PROGRAM ECHIPE

Special

PARTENERI

Casa de Avocatura Coltuc


Newsletter
Continuă

BLOG din Cluj: un nou produs media în oraş - oradecluj.ro
Categorie:   Recomandari  Autor:  ftr.ro  Data:  6.09.2011  Ora:  16:22  Citiri:  3921

Share:
Foto: sttheresaotcj.org
Voteaza articolul:

Nota 5/5 (5 voturi)

Jurnalistul Mihnea Măruţă va conduce o echipă formată din Bianca Felseghi, Codruţa Simina, Cosmin Lucaci şi Mihai Bacalu, în încercarea de a se poziţiona pe piaţa media din Cluj cu un nou produs: oradecluj.ro.

Iată ce scrie Măruţă pe blogul personal despre noua aventură jurnalistică:

Astăzi e prima zi în care ne-am strâns la redacţie, şi-am făcut şi-o şedinţă. Încă nu arată ca în filme, dar e curat (sâmbătă a fost “muncă patriotică”), avem şi birouri, şi calculatoare, şi soare avem.
Patru oameni curajoşi şi încăpăţânaţi mi-au acordat încrederea lor necondiţionată. Bianca Felseghi, Codruţa Simina, Cosmin Lucaci şi Mihai Bacalu. Lor trebuie să le mulţumesc mai întâi, pentru că au spus “da” fără ezitare şi riscă să o ia de la început alături de mine.
Vom face împreună un site la adresa oradecluj.ro. Lansarea va fi în această lună, dar avem nevoie de câteva zile să ne obişnuim cu ritmul, şi unii cu alţii. Vrem să facem presă şi să ne placă. Vrem să venim bucuroşi la muncă şi să regăsim acea electricitate creativă care se naşte în redacţiile entuziaste.
Am socotit: au trecut 40 de luni de când n-am mai mers la redacţie, de când n-am mai trăit presiunea termenului-limită, dar nici emoţia ziarului pe care-l deschizi a doua zi.

Continuarea textului, pe blog.

Redacţia Foii transilvane le doreşte mult succes celor cinci jurnalişti!


Tag-uri articol: oradecluj, mihnea maruta

Ultimele articole de ftr.ro:


Comentarii articol (0)
Va rugam postati doar comentarii ce au legatura cu subiectul articolului. Ne rezervam dreptul de a nu publica textele ce contin cuvinte vulgare, expresii jignitoare sau atacuri la persoana, precum si pe cele care contin linkuri cu scop publicitar.
Nu exista nici un comentariu
Scrie un comentariu:
Cod securitate:
Introdu codul:


Trimite!
Comentarii Facebook:

Poate te-ar interesa si:

Dezvoltare software, optimizare web, agentie web, Centric IT