Sari la:

        MERSUL         

    TRENURILOR    

 

CURSE AUTOCAR

PROGRAM ECHIPE

Special

PARTENERI

Casa de Avocatura Coltuc


Newsletter
Continuă

Concert coral extraordinar la Academia de Muzică *Gheorghe Dima*
Categorie:   Din Cluj  Autor:  Dana ŢÎRLEA  Data:  9.04.2017  Ora:  11:52  Citiri:  1254

Share:
Voteaza articolul:

Nota 0/5 (0 voturi)

Academia de Muzică ,,Gheorghe Dima” începe Săptămâna Mare cu o invitație la concertul coral extraordinar de muzică sacră susținut de corul Ave Musica al instituției, dirijor Ciprian Para.

Concertul va avea loc luni, 10 aprilie, ora 19, în sala Studio și cuprinde piese din repertoriul românesc, semnate de compozitori consacrați, precum și de cei din tânăra generație, cum este compozitorul Șerban Marcu. De asemenea, așa cum ne-a obișnuit, corul va interpreta numeroase piese din repertoriul creației scandinave și nu numai.

Invitatul special al evenimentului este Cvintetul vocal ANTOLY din Brașov, formație din care fac parte Andrada Mureșan (alto), Gabriel Baciu (tenor), Ciprian Cucu (tenor), Ciprian Țuțu (bariton), Narius Modiga (bas). Intrarea este liberă.Ultimele articole de Dana ŢÎRLEA:


Comentarii articol (0)
Va rugam postati doar comentarii ce au legatura cu subiectul articolului. Ne rezervam dreptul de a nu publica textele ce contin cuvinte vulgare, expresii jignitoare sau atacuri la persoana, precum si pe cele care contin linkuri cu scop publicitar.
Nu exista nici un comentariu
Scrie un comentariu:
Cod securitate:
Introdu codul:


Trimite!
Comentarii Facebook:

Poate te-ar interesa si:

Dezvoltare software, optimizare web, agentie web, Centric IT