Sari la:

        MERSUL         

    TRENURILOR    

 

CURSE AUTOCAR

PROGRAM ECHIPE

Special

PARTENERI

Casa de Avocatura Coltuc


Newsletter
Continuă

DE PE BLOG: Sfîrşitul lumii începe la Cluj! :-)
Categorie:   Recomandari  Autor:  ftr.ro  Data:  12.09.2011  Ora:  15:28  Citiri:  2822

Share:
Voteaza articolul:

Nota 5/5 (2 voturi)

Ai un buncăr sub casă sau în beciul din bloc? Probabil că nu. Atunci ia-ţi periuţia de dinţi şi chiloţi de schimb şi cară-te cît mai departe de Cluj. Tre’ să fie ceva lestminițuri la mare în perioada asta. Întoarce-te numai vineri. Păi cum de ce, nenorocitule? Să-ţi spun ce urmează la noi în oraş:

luni – moaștele a numai puțin de PATRU sfinți vor fi aduse la catedrala din Cluj. Să vezi atunci mii de credincioși în credință, tînguieli și julituri în genunchi. Dacă toată viața ați făcut păcate, acum e momentul să vi le spălați și să le puneți la uscat în Piața Avram Iancu.

joi – curățați de păcate, a noastră gloată își permite să facă unele proaspete. Și care loc mai bun să te pui rău cu bisericile și cu unul dintre ctitorii cei mai de seamă, Gigi Becali, dacă nu pe stadionul din Gruia, unde vine Steaua care, se știe, se știe că are cei mai mulți fani din România, fără număr, fără număr.

tot joi - încă un semn care prevesteşte sfîrşitul lumii...continuarea, pe blogmare.ro.


Tag-uri articol: blogmare, moaste, cluj, steaua, h&m

Ultimele articole de ftr.ro:


Comentarii articol (1)
Va rugam postati doar comentarii ce au legatura cu subiectul articolului. Ne rezervam dreptul de a nu publica textele ce contin cuvinte vulgare, expresii jignitoare sau atacuri la persoana, precum si pe cele care contin linkuri cu scop publicitar.
marra  2011-09-12 18:26:13
Spre "dezamagirea sau fericirea"voastra exista buncar in Cluj-Napoca chiar in scoli noi...deci v-am "incurcat?"..Cat despre 'moaste,sfinti..ar trebui sa nu va bateti joc chiar asa....nu are sens!!-daca e sa vina sf.lumii poate chiar voi at fi printre primii.pe "lista.V-ar placea??
Scrie un comentariu:
Cod securitate:
Introdu codul:


Trimite!
Comentarii Facebook:

Poate te-ar interesa si:

Dezvoltare software, optimizare web, agentie web, Centric IT