Sari la:

        MERSUL         

    TRENURILOR    

 

CURSE AUTOCAR

PROGRAM ECHIPE

Special

PARTENERI

Casa de Avocatura Coltuc


Newsletter
Continuă

DETECTIVUL / Trădători estici, trădători vestici
Categorie:   Special  Autor:  Mihai PETEAN  Data:  25.04.2012  Ora:  04:52  Citiri:  2665

Share:
Voteaza articolul:

Nota 4/5 (2 voturi)

In urma cu un an de zile a incetat din viața, intr-o localitate de langa Moscova, HANS JOACHIM TIEDGE, ofițer de informații in BUNDESAMTES FUR VERFASSUNGSSCHUTZ - BFV, (OFICIUL FEDERAL PENTRU APARAREA CONSTITUTIEI) fost serviciu vest german de contraspionaj cu sediul in Köln.
La 18 august 1985, TIEDGE schimbase tabara, fugind in R.D.G. Inaintea dezertarii, acesta ocupa o funcție de conducere intr-o direcție a BFV care se ocupa de contracararea spionajului RDG in R.F. Germania. Jurist de profesie, lucra in BFV din 1966 și avea o vasta experiența in contraspionajul impotriva R.D.G. și U.R.S.S. Un ziarist de la o publicație germana a reușit in ultimele sale ceasuri sa ii ia o declaratie.  

Pe de alta parte, Fostul agent KGB Yuri Bezmenov, defector in SUA in anul 1970, a explicat in 1980 cei patru pasi ai subversiunii sovietice, precum si ceea ce va urma dupa Criza.

CITEŞTE ARTICOLUL COMPLET PE DETECTIVUL – PORTALUL INVESTIGATIILOR PRIVATE

Ultimele articole de Mihai PETEAN:


Comentarii articol (0)
Va rugam postati doar comentarii ce au legatura cu subiectul articolului. Ne rezervam dreptul de a nu publica textele ce contin cuvinte vulgare, expresii jignitoare sau atacuri la persoana, precum si pe cele care contin linkuri cu scop publicitar.
Nu exista nici un comentariu
Scrie un comentariu:
Cod securitate:
Introdu codul:


Trimite!
Comentarii Facebook:

Poate te-ar interesa si:

Dezvoltare software, optimizare web, agentie web, Centric IT