Sari la:

        MERSUL         

    TRENURILOR    

 

CURSE AUTOCAR

PROGRAM ECHIPE

Special

PARTENERI

Casa de Avocatura Coltuc


Newsletter
Continuă

Grupul de suport pentru Mircea Geoană - Cluj Napoca (II)
Categorie:   Recomandari  Autor:  SABĂU Monica  Data:  19.01.2012  Ora:  18:42  Citiri:  8567

Share:
Voteaza articolul:

Nota 5/5 (14 voturi)

Grupul de suport pentru Mircea Geoană - Cluj Napoca / Veniţi cu noi!"

Contact: romania.in.miscare@gmail.com


"În acest moment, este clar pentru toată lumea că actualul sistem de partide şi actualul sistem politic este epuizat iar PDL, PSD şi PNL au acelaşi mod greşit de a face politică şi de a conduce partidul şi de a relaţiona cu cetăţenii acestei ţări. Toate partidele alienează cetăţenii de politică şi nu reuşesc să genereze proiecte şi alternative credibile, dar totuşi mai există încă o mână de oameni în politica româneasca care înţelege să facă politica în mod cinstit şi onest, doar că ei nu reuşesc să se facă auziţi din cauza şefilor de partide.

Dacă mai este vreo salvare, atunci ea poate veni doar din partea unei noi mişcări care să înţeleagă politica altfel şi să gestioneze altfel relaţia cu cetăţenii acestei ţări. Până acum vocea majorităţii a tăcut. Profesioniştii şi cei care cu adevărat au de spus un cuvânt în această ţară nu s-au regăsit în niciuna din formaţiunile politice actuale şi ca atare s-au îndepărtat de politică şi de zona decizională. Aceşti oameni, aceste talente şi aceste capacităţi trebuie recuperate pentru binele României şi pentru binele romănilor.

Există o parte sănătoasă şi în societatea românească, o serie de oameni care vor să se implice şi care vor să facă lucurile corecte, cu onestitate şi bună-credinţă.

Noua formaţiune politică şi civică pe care Mircea Geoană a anunţat-o este acel vehicul care va permite românilor de bună credinţă să se regăsească în politică. Noua formaţiune va avea şi un braţ politic şi un braţ civic.

Grupul de suport şi comitetul de iniţiativă ce va fi organizat îşi propune să identifice acei oameni de bună credinţă din politica locală şi din comunitatea locală, alături de care să putem începe să reconstruim România. Mircea Geoană este cel mai potrivit om pentru a conduce o asemenea mişcare la nivel naţional deoarece

 - are experienţa necesară unui asemenea demers.

 - se bucură de încrederea şi susţinerea unei părţi importante din societatea românească.

 - este un profesionist şi singurul politician care are trecere în rândul profesioniştilor români.

 - este cel mai bine perceput politician român de către toţi partenerii internaţionali ai României.

 - este printre puţinii politicieni români care are cunoştinţele şi competenţele necesare pentru a depăşi perioada dificilă din punct de vedere economic şi social prin care trecem acum.

Noua formaţiune se va lansa în curând şi invită pe toţti cei care nu mai vor să aibă de-a face cu partidele aşa cum au fost ele până acum. Noi punem un accent foarte mare pe profesionalism şi pe pragmatismul soluţiilor reale şi concrete care să fie de un real folos pentru români în aceste momente dificile.

Veniţi cu noi!"

Contact: romania.in.miscare@gmail.comUltimele articole de SABĂU Monica:


Comentarii articol (2)
Va rugam postati doar comentarii ce au legatura cu subiectul articolului. Ne rezervam dreptul de a nu publica textele ce contin cuvinte vulgare, expresii jignitoare sau atacuri la persoana, precum si pe cele care contin linkuri cu scop publicitar.
stanca  2011-12-12 18:20:43
Cu siguranta ca autorul si-l asuma, ca daca nu era din ala cu ftr, prindie hotu scoatei uociu Bistos ca nu-i publicitate platita ca de era nu era semnat si era din ala cu P Sapoi te manca tare in freza ca ce e? esti curios sau chiar analizezi? incearca si tu sa trimiti un apel la plantarea arborilor de eucalipt in pta unirii si vezi care ziar til publica...asa...ca apel....poate gasesti unu. sapoi reintreaba-te ce e asta!
victor  2011-12-12 14:30:23
asta e publicitate electorala platita sau un material asumat de autor...?
Scrie un comentariu:
Cod securitate:
Introdu codul:


Trimite!
Comentarii Facebook:

Poate te-ar interesa si:

Dezvoltare software, optimizare web, agentie web, Centric IT