Sari la:

        MERSUL         

    TRENURILOR    

 

CURSE AUTOCAR

PROGRAM ECHIPE

Special

PARTENERI

Casa de Avocatura Coltuc


Newsletter
Continuă

Gura Lumii / Bene tună și fulgeră pe Cotidianul
Categorie:   Din Cluj  Autor:  Gura Lumii  Data:  9.02.2016  Ora:  06:06  Citiri:  1870

Share:
Voteaza articolul:

Nota 5/5 (2 voturi)

Mare jale mare ! Mega hiper ultra dublul arestat Ioan Bene promite în stânga și în dreapta că dulce îi va fi răzbunarea pentru cele scrise în Cotidianul Transilvan. Și nu se referă câtuși de puțin la a-și căuta o eventuală dreptate prin Justiție. Asta deși ele este obișnuit cu sălile de judecată. Mai o prezumtivă mită, mai un prezumtiv TVA ilegal...mărunțișuri din acestea. Dar nu, Bene se referea la ceva terenuri. Oricum, surpriză mare, nimeni din redacție sau din conducerea firmei ce editează acest instrument media nu are petec de teren în proprietate. Nici măcar un PIC, prin nici un CF. Ghinion!  Și altă surpriză, oricum, nu, banii nu pot cumpăra orice!

Acum, oricum, noi suntem obișnuiți deja. Un site ne-a dispărut / a fost clonat  (nu...Bene nu are absolut nici o legătură cu asta !), plângere penală am avut. Și acestea nu ne-au împiedicat câtuși de puțin în a merge mai departe, în a prezenta mai departe putregaiul de pe Someș. Ci, din contră, ne-au dat încredere și ne-au dat ocazia de a ne redescoperi.

Până una alta, noi facem mai departe ceea ce ne pricepem cel mai bine. Adică presă. Lucru apreciat de unii, recunocut ca act de curaj de alții, dezavuat de unii...Majoritate fără opinii divergente era doar în comunism.



Ultimele articole de Gura Lumii:


Comentarii articol (0)
Va rugam postati doar comentarii ce au legatura cu subiectul articolului. Ne rezervam dreptul de a nu publica textele ce contin cuvinte vulgare, expresii jignitoare sau atacuri la persoana, precum si pe cele care contin linkuri cu scop publicitar.
Nu exista nici un comentariu
Scrie un comentariu:




Cod securitate:
Introdu codul:


Trimite!
Comentarii Facebook:

Poate te-ar interesa si:

Dezvoltare software, optimizare web, agentie web, Centric IT