Sari la:

        MERSUL         

    TRENURILOR    

 

CURSE AUTOCAR

PROGRAM ECHIPE

Special

PARTENERI

Casa de Avocatura Coltuc


Newsletter
Continuă

Gura Lumii / Taxa de protecție cu epoleți
Categorie:   Din Cluj  Autor:  Gura Lumii  Data:  8.04.2016  Ora:  06:00  Citiri:  1925

Share:
Voteaza articolul:

Nota 5/5 (4 voturi)

Mare fericire mare pe mulți purtători de grade din Poliția clujeană. Un vajnic șef de Ordine Publică a trecut în pensie. Fost muncitor, ajuns pe căi bătătorite în rețeta post revoluționară, colonel și comisar, într-un final a ieșit la pensie. Paznicul de ordine publică a fost atât de iubit de subordonați încât aceștia mai că nu au sărbătorit cu chiuituri pensionarea șefului. Și cum să nu te bucuri când știi că ai scăpat de celebrele “desanturi 2014” de prin locațiile comerciale ale Clujului, desanturi în care clujenii te priveau cu nespusă mândrie și bucurie, întrebându-se ce caută Poliția mereu la aceleași localuri și de ce oprește muzica și ia la puricat căte o crâșmă cu 10 clienți. Iar mândria și bucuria o aveau deopotrivă și lucrătorii de poliție, cărora le venea să intre în pământ de mândria de a executa ordinul. Bineînțeles, toate acestea nu avea absolut nici o legătură cu celebrele portbagaje pline, din spatele cărora se ivea un adjunct, superiorul paznicului de la Ordine Publică, și o primăriță. Consoarta paznicului. Dar să nu mai intrăm cu bocancii în viața omului. Pentru că nu e nevoie. Și-o înregistrează el pe telefon, iar apoi aruncă telefonul în piață….  

Și să nu fim răi. Controale se efectuau la toate crâșmele. Numai că la unele controlul surpriză era atât de surprinzător, încât localul nici nu avea clienți, iar casa de marcat arăta încasări minuscule.

Una peste alta, paznicul de la Ordine Publică a trecut în pensie. Curățenia, inevitabil, este în derulare. Păcat că printr-un proces natural, care nu implică și răspunderea….

 

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare

VEZI AICI INTREAGA COLECTIE „GURA LUMII”Ultimele articole de Gura Lumii:


Comentarii articol (1)
Va rugam postati doar comentarii ce au legatura cu subiectul articolului. Ne rezervam dreptul de a nu publica textele ce contin cuvinte vulgare, expresii jignitoare sau atacuri la persoana, precum si pe cele care contin linkuri cu scop publicitar.
Petrache Lupu  2016-04-08 16:30:31
Ce putem sa facem daca cate unul este un nehalit si ar baga in el pana ii iese pe dinafara pe urechi.Dumnezeu nu doarme si nu bate cu bata si vegheaza mereu asupra noastra.
Scrie un comentariu:
Cod securitate:
Introdu codul:


Trimite!
Comentarii Facebook:

Poate te-ar interesa si:

Dezvoltare software, optimizare web, agentie web, Centric IT