Sari la:

        MERSUL         

    TRENURILOR    

 

CURSE AUTOCAR

PROGRAM ECHIPE

Special

PARTENERI

Casa de Avocatura Coltuc


Newsletter
Continuă

Gura Lumii / Un procuror maghiar, procuror general. SRI a spus NU ?!
Categorie:   Din Cluj  Autor:  Gura Lumii  Data:  29.03.2016  Ora:  06:00  Citiri:  2688

Share:
Voteaza articolul:

Nota 5/5 (10 voturi)

După cum se știe, postul de procuror general al României este vacant, funcția având un interimat, asigurat de Bogdan Licu, prim-adjunct al procurorului general. Nu e exclus ca un procuror clujean să își fi dorit tocmai acest post. Un eurodeputat clujean, nu e deloc străin de aceste „idealuri înalte”. Un eurodeputat liberal metamorfozat, care a cochetat el însuși cu ideea de a fi în fruntea Justiției. Numai că, legat de aspirațiile procurorului maghiar, pardon, clujean, SRI a spus NU. Și nu și-a dat avizul. Un episod ce seamănă cu refuzul eliberării Certificatului ORNISS către fostul adjunct al IPJ Cluj, Cristian Pintea. Cel cu un dosar penal pe rol și acum pus la dispoziție. A, și cel care alături de procuror făcea și desfăcea adjuncți la IPJ Cluj...

...............

Cert este faptul că ministrul Justiției, Raluca Prună, a participat la prezentarea Raportului de Activitate de la Curtea de Apel Cluj, una din puținele Curți care a avut această onoare. Iar ministrul a fost întâmpinat de procurorul șef adjunct al CA Cluj, Florin Maghiar, și nu de procurorul șef.

…………..

Funcţia de procuror general al României a rămas vacantă din 2 februarie, după ce Tiberiu Niţu a demisionat, el fiind urmărit penal pentru complicitate la abuz în serviciu, în dosarul fostului ministru al Internelor Gabriel Oprea privind însoţirea cu coloană oficială. Pentru funcţia de procuror general al României şi-au depus candidatura Gheorghe Ivan – procuror la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Oana Andrea Schmidt-Hăineal – procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov cu grad de parchet de pe lângă Curtea de Apel, membru al Consiliului Superior al Magistraturii, Augustin Lazar – procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba-Iulia şi Codruţ Olaru - adjunct al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

 Ultimele articole de Gura Lumii:


Comentarii articol (2)
Va rugam postati doar comentarii ce au legatura cu subiectul articolului. Ne rezervam dreptul de a nu publica textele ce contin cuvinte vulgare, expresii jignitoare sau atacuri la persoana, precum si pe cele care contin linkuri cu scop publicitar.
eta  2016-03-30 23:30:53
Felicitarii celor de la SRI.Pensionarea de,, onoare,, a d-lui procuror ar rezolva problema.
ANONIMUS  2016-03-29 10:56:40
Apropo Gura Lumii ce ne mai poate spune de Cristian Pintea in legatura cu dosarul penal aflat pe rol? To by or not to by-A fi sau a nu fi ceva de dosarul penal,sau va fi scapat printre degete si asta.Il urmeaza pe PURAU care a plecat inaintea lui din politie ?
Scrie un comentariu:
Cod securitate:
Introdu codul:


Trimite!
Comentarii Facebook:

Poate te-ar interesa si:

Dezvoltare software, optimizare web, agentie web, Centric IT