Sari la:

        MERSUL         

    TRENURILOR    

 

CURSE AUTOCAR

PROGRAM ECHIPE

Special

PARTENERI

Casa de Avocatura Coltuc


Newsletter
Continuă

Julia şi Romeo Saleno - premiul special VIP pentru promovarea României în lume, la festivalul Callatis
Categorie:   Celebritati  Autor:  Mihai PETEAN  Data:  27.08.2013  Ora:  13:50  Citiri:  1709

Share:
Voteaza articolul:

Nota 5/5 (1 voturi)

La Festivalul Callatis care se desfasoara in perioada 22-25 august in Portul Turistic Mangalia, clujenii Julia si Romeo Saleno au primit Premiul Special VIP pentru promovarea Romaniei in lume. Prestigiosul si totodata primul cuplu de Pop Opera din Romania si din lume, Julia si Romeo Saleno, sunt o prezenta scenica impunatoare, care nu poate trece neobservata. Cei doi se completeaza reciproc, constituind doua emisfere ale unei entitati artistice valoroase. “Ragazzo, ragazza”, melodie care a deschis Festivalul Callatis 2013, compusa de Romeo Saleno, a cucerit publicul prin naturaletea interpretarii, stilul vivace, antrenant, captivant, predispunand la buna dispozitie si relaxare. De asemenea, in c ea de-a doua zi a Festivalului Callatis Mangalia, care a fost dedicata muzicii populare, alaturi de nume de marca ale muzicii populare romanesti-Maria Dragomiroiu, Gheorghe Turda si Aneta Stan - au pasit pe scena tinere talente. Surpriza a constituit-o copilul Dorian Saleno, fiul apreciatilor interpreti de Pop-Opera, Julia si Romeo Saleno. La numai noua ani acesta s-a incadrat in atmosfera festivalului cu un fragment dintr-o creatie autohtona (M-o facut maica fecior) si un cantec traditional sicilian, „Abballati”.Ultimele articole de Mihai PETEAN:


Comentarii articol (1)
Va rugam postati doar comentarii ce au legatura cu subiectul articolului. Ne rezervam dreptul de a nu publica textele ce contin cuvinte vulgare, expresii jignitoare sau atacuri la persoana, precum si pe cele care contin linkuri cu scop publicitar.
ioana pop  2013-08-27 15:01:56
ne bucuram ca promovati valoarea acesti tineri clujeni ne onoreaza si am dori sa ii revedem si sa ne incante cu vocile lor minunate felicitari pentru articol
Scrie un comentariu:
Cod securitate:
Introdu codul:


Trimite!
Comentarii Facebook:

Poate te-ar interesa si:

Dezvoltare software, optimizare web, agentie web, Centric IT