Sari la:

        MERSUL         

    TRENURILOR    

 

CURSE AUTOCAR

PROGRAM ECHIPE

Special

PARTENERI

Casa de Avocatura Coltuc


Newsletter
Continuă

Maraton 100 de ani - 100 km, pe distanța Cluj Napoca - Alba Iulia
Categorie:   Din Cluj  Autor:  MARIAN Paul  Data:  22.11.2018  Ora:  17:27  Citiri:  101

Share:
Voteaza articolul:

Nota 0/5 (0 voturi)

Sâmbătă, 24 noiembrie, a.c., începând cu ora 08.00, clujenii sunt invitați să marcheze Centenarul Marii Uniri prin sport. Competiția, Maraton „100 de ani - 100 km va avea startul din fața comandamentului Diviziei 4 Infanterie „Gemina” și se va desfășura pe distanța Cluj Napoca - Alba Iulia.

Concursul costituit din patru probe independente, de semimaraton, se desfășoară pe distanțe succesive de 25 de km, astfel:

  • sectorul Albastru: pe distanța Cluj Napoca - Tureni (25 km), semimaraton;
  • sectorul Galben: pe distanța Tureni - Stejeriș (25 km), semimaraton;
  • sectorul Roșu: Stejeriș - Aiud (25 km), semimaraton;
  • sectorul Tricolor: Aiud - Alba Iulia (25 km), semimaraton.

La intrarea în Alba Iulia, zona „Obeliscul lui Horea, Cloșca și Crișan”, ora 17.00, concurenții vor fi așteptați de garda călare a Cetății, care îi va însoți până la finish, la Sala Unirii, unde va avea loc și premierea câștigătorilor fiecărei categorii de concurenți participantă la competiție.

Competiția va avea două probe de maraton, feminin și masculin, desfășurate simultan și este destinată tuturor sportivilor amatori sau profesioniști din unități aparținând Ministerului Apărării Naționale, Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Justiției și invitați din zona civilă care doresc să participe la eveniment.

***

Maratonul „100 de ani - 100 km” este organizat de Divizia 4 Infanterie „Gemina” și Batalionul 136 Geniu „Apulum”, cu sprijinul Consiliului Județean Alba, Primăriei Municipiului Alba Iulia, S.C. Inter Cars România și Asociația „Eftimie Croitoru”.Ultimele articole de MARIAN Paul:


Comentarii articol (0)
Va rugam postati doar comentarii ce au legatura cu subiectul articolului. Ne rezervam dreptul de a nu publica textele ce contin cuvinte vulgare, expresii jignitoare sau atacuri la persoana, precum si pe cele care contin linkuri cu scop publicitar.
Nu exista nici un comentariu
Scrie un comentariu:
Cod securitate:
Introdu codul:


Trimite!
Comentarii Facebook:

Poate te-ar interesa si:

Dezvoltare software, optimizare web, agentie web, Centric IT