Sari la:

        MERSUL         

    TRENURILOR    

 

CURSE AUTOCAR

PROGRAM ECHIPE

Special

PARTENERI

Casa de Avocatura Coltuc


Newsletter
Continuă

Marga s-a întîlnit cu reprezentanţii FC Bayern München
Categorie:   Studenti  Autor:  Loredana Leonte  Data:  3.11.2010  Ora:  14:04  Citiri:  2652

Share:
Voteaza articolul:

Nota 0/5 (0 voturi)

Andrei Marga, rectorul Universităţii Babeş-Bolyai (UBB) s-a întîlnit astăzi cu preşedintele lui Bayern, Karl Heinz Rummenigge şi vicepreşedintele Karl Hopfner, prezenţi la Cluj-Napoca pentru partida din cadrul Ligii Campionilor cu CFR Cluj.
 

Oaspeţii germani au fost însoţiţi de Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, si de directorul tehnic CFR Cluj, Razvan Zamfir. La întîlnirea ce a avut loc la Rectoratul UBB au mai participat prorectorul liniei germane de la UBB,  Rudolf Graf şi decanul Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport,prof. univ. dr. Vasile Bogdan.

Discuţia a fost concentrată pe Universitatea Babeş-Bolyai (structura, istoria instituţiei şi linia germană de studiu) şi pe aspecte referitoare la fotbalul european.Ultimele articole de Loredana Leonte:


Comentarii articol (0)
Va rugam postati doar comentarii ce au legatura cu subiectul articolului. Ne rezervam dreptul de a nu publica textele ce contin cuvinte vulgare, expresii jignitoare sau atacuri la persoana, precum si pe cele care contin linkuri cu scop publicitar.
Nu exista nici un comentariu
Scrie un comentariu:
Cod securitate:
Introdu codul:


Trimite!
Comentarii Facebook:

Poate te-ar interesa si:

Dezvoltare software, optimizare web, agentie web, Centric IT