Sari la:

        MERSUL         

    TRENURILOR    

 

CURSE AUTOCAR

PROGRAM ECHIPE

Special

PARTENERI

Casa de Avocatura Coltuc


Newsletter
Continuă

Medalii de argint și bronz pentru doi studenți din Cluj, la olimpiada internațională de matematică
Categorie:   Studenti  Autor:  Loredana Leonte  Data:  10.03.2011  Ora:  20:20  Citiri:  2944

Share:
Voteaza articolul:

Nota 4/5 (3 voturi)

Studenţii Ionuţ Mesaroş (anul II) şi Sorin Moldovan (anul I), ambii de la Facultatea de Automatică şi Calculatoare din cadrul Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca (UTCN), au cîştigat medalia de argint, respectiv bronz, la ediţia din acest an a Olimpiadei internaţionale studenţeşti de matematică a ţărilor din sud-estul Europei (SEEMOUS), desfăşurată în perioada 2-5 martie, la Universitatea „Politehnică” din Bucureşti.

Delegaţia care a reprezentat Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca la Olimpiada SEEMOUS de la Bucureşti, a fost alcătuită din şase studenţi şi doi profesori din cadrul catedrei de matematică de la UTCN.

Olimpiada internaţională studenţească de matematică a ţărilor din sud-estul Europei SEEMOUS se desfăşoară anual, şi cu participarea altor ţări, din afara spaţiului balcanic, precum Federaţia Rusă, Ucraina, Belarus. La această competiţie de matematică participă studenţi doar din anul I şi II din universităţi din ţările sud-est europene (România, Bulgaria, Cipru, Grecia, din ţările fostei Iugoslavii, Turcia), precum şi din ţări, din afara spaţiului balcani.

Cele mai bune ştiri din Cluj, în fiecare zi pe FTR.ro!Ultimele articole de Loredana Leonte:


Comentarii articol (2)
Va rugam postati doar comentarii ce au legatura cu subiectul articolului. Ne rezervam dreptul de a nu publica textele ce contin cuvinte vulgare, expresii jignitoare sau atacuri la persoana, precum si pe cele care contin linkuri cu scop publicitar.
?  2011-03-11 09:19:19
Eroare de tastare neintentionata la post-ul de mai sus. Trebuia sa fie si un (i) acolo.
?  2011-03-11 08:02:32
Bravo baeti !
Scrie un comentariu:
Cod securitate:
Introdu codul:


Trimite!
Comentarii Facebook:

Poate te-ar interesa si:

Dezvoltare software, optimizare web, agentie web, Centric IT