Sari la:

        MERSUL         

    TRENURILOR    

 

CURSE AUTOCAR

PROGRAM ECHIPE

Special

PARTENERI

Casa de Avocatura Coltuc


Newsletter
Continuă

NN pensii - Dosar penal pentru atentat la sigurața națională. Pilonul II, o chestiune de 7 miliarde euro, între dezinformare, amatorism, strategie externă sau plesnitură în moalele capului PSD
Categorie:   Bani  Autor:  Mihai PETEAN  Data:  13.04.2017  Ora:  14:58  Citiri:  1872

Share:
Voteaza articolul:

Nota 5/5 (2 voturi)

NN Pensii, desprins din gigantul ING, cel mai mare administrator de fonduri de pensie privată din țară, și-a avertizat zilele trecute cei peste 300.000 de clienți că în spațiul public se vorbește despre naționalizarea acestui fond. În replică, Guvernul a negat vehement orice intenție de a naționaliza Pilonul II pensii private, a amendat firma și a suspendat licența firmei. Raluca Tintoiu, director general NN Pensii: "Incercarea noastra a fost sa facem o informare, o informare obiectiva pentru participanti, nu sa avertizam sau sa panicam pe nimeni. Aceasta informare a fost preluata si a luat un ton negativ pe care noi nu ni l-am dorit."...Serios...?!?!

Dincolo de amatorismul și diletantismul (aparent?!) al NN pensii, calități deloc obișnuite la un gigant financiar, în discuție este un program ce derulează economiile a zeci de milioane de români, un mizilic de peste 7 miliarde de euro. Indisctabil o chestiune de siguranță națională, pe care NN Pensii o tratează la nivel șugubăț de ce-ar fi dacă, la nivel de Facebook sau de bârfă la colțul blocului.

În aceste condiții, oare nu asistăm la un atentat, voit sau nu, la siguranța națională? Dacă da, unde ne sunt bravii procurori? De ce nu o cercetare, In REM, pentru a vedea dacă fapta există. Apoi, autorul poate să se justifice. Dacă într-adevăr informațiile deținute legate de naționlizare sunt solide și îndreptățite și necesitau avertizarea clienților. În acest caz, PSD și Guvernul are o imensă problemă. Dacă nu, și a fost o greșeală, voită au ba, NN Pensii are o imensă problemă.

Sau România a devenit o veritabilă țară bananieră, fără stăpâni interni, unde un asemenea episod este trecut la și altele și se lasă strict cu o amendă…..Ultimele articole de Mihai PETEAN:


Comentarii articol (0)
Va rugam postati doar comentarii ce au legatura cu subiectul articolului. Ne rezervam dreptul de a nu publica textele ce contin cuvinte vulgare, expresii jignitoare sau atacuri la persoana, precum si pe cele care contin linkuri cu scop publicitar.
Nu exista nici un comentariu
Scrie un comentariu:
Cod securitate:
Introdu codul:


Trimite!
Comentarii Facebook:

Poate te-ar interesa si:

Dezvoltare software, optimizare web, agentie web, Centric IT