Sari la:

        MERSUL         

    TRENURILOR    

 

CURSE AUTOCAR

PROGRAM ECHIPE

Special

PARTENERI

Casa de Avocatura Coltuc


Newsletter
Continuă

Piesa de seară: Direcţia 5 - Cu nimeni nu te-aş înlocui
Categorie:   Recomandari  Autor:  Emil Moldovan  Data:  10.10.2011  Ora:  22:10  Citiri:  3232

Share:
Voteaza articolul:

Nota 5/5 (3 voturi)

Direcţia 5 e de cam multişor pe scenele din România şi a ajuns să fie una dintre cele mai bine plătite trupe din ţară. Iată ce spunea patronul de la Diesel, Mircea Buteanu, într-un interviu care a apărut doar în revista FTR şi care va fi publicat în vremuri mai paşnice şi pe internet:

Eu am avut o relaţie bună cu Direcţia 5, dar între timp au început să cîştige prea bine. Ţin minte, am făcut demult un concert în memoria lui Iuliu Merca, cu beneficii pentru fata lui. Mare concert, cu 22 de formaţii, urmat de un chef în Diesel cu tot rockul românesc. Dacă ardea atunci Dieselul, nu mai exista rock. Eu organizam evenimentul şi, pe final, văd că iese buluc din sală. O fi căzut sunetul, lumina, ce s-o fi întîmplat? Intru, văd cinci oameni în negru pe scenă, întreb cine-s: Direcţia 5. Aşa erau în primul an, lumea ieşea din sală, nu-i dorea nimeni. Marian (liderul trupei, n.r.) îmi aduce aminte că făceam corespondenţă în care el mă convingea să îi las să cînte, îmi trimitea muzica lor. Am făcut apoi un concert, şi apoi, dar nu datorită mie, dar au ajuns la un succes colosal. Şi-au schimbat stilul sau nu ştiu ce-au făcut. În Diesel este sold-out aproape de fiecare dată. Eu am preţuri absolut speciale la ei, dacă altundeva cer 4-5000 de euro, la mine cer 1000 de euro şi le pot acoperi cheltuielile din bilete.

Piesa de faţă face parte din colecţia "plăceri vinovate", alături de o melodie de la N&D, una de la ASIA şi încă vreo cîteva :D.Direcţia 5 concertează în 20 octombrie la Teatrul Naţional şi la Diesel. Biletele sînt între 30 şi 80 de lei.


Tag-uri articol: directia 5, cluj, piesa de seara

Ultimele articole de Emil Moldovan:


Comentarii articol (0)
Va rugam postati doar comentarii ce au legatura cu subiectul articolului. Ne rezervam dreptul de a nu publica textele ce contin cuvinte vulgare, expresii jignitoare sau atacuri la persoana, precum si pe cele care contin linkuri cu scop publicitar.
Nu exista nici un comentariu
Scrie un comentariu:
Cod securitate:
Introdu codul:


Trimite!
Comentarii Facebook:

Poate te-ar interesa si:

Dezvoltare software, optimizare web, agentie web, Centric IT