Sari la:

        MERSUL         

    TRENURILOR    

 

CURSE AUTOCAR

PROGRAM ECHIPE

Special

PARTENERI

Casa de Avocatura Coltuc


Newsletter
Continuă

Piesa de seară: Remind me – Royksopp
Categorie:   Recomandari  Autor:  Ramona Arotăriţei  Data:  7.08.2011  Ora:  22:38  Citiri:  3519

Share:
Foto: wikipedia.org
Voteaza articolul:

Nota 5/5 (3 voturi)

O melodie care îţi aduce aminte de prieteni, de casă, de locuri îndepărtate, de călătorii sau de ferestre închise. „Remind me” apare la scurt timp după ce norvegienii de la Royksopp au înnebunit publicul cu „So easy”, melodie folosită şi în spoturile publicitare de la o reţea de telefonie mobilă din UK.

Royksopp este una dintre cele mai iubite trupe de muzică electronică din lume. De origine norvegiană, Torbjorn Brundtland şi Svein Berge au început să lucreze împreună în aceasta formulă în 1998, iar primul lor album, Melody A.M., a fost lansat în 2001. Au ajuns imediat în topurile muzicale. Au fost nominalizaţi la MTV Europe Music Awards (au cîştigat Best Music Video), Brit Awards şi Spellemannprisen - echivalentul premiilor Grammy în Norvegia (au cîştigat Best Pop Group), scrie Beatfactor.
Ultimele articole de Ramona Arotăriţei:


Comentarii articol (0)
Va rugam postati doar comentarii ce au legatura cu subiectul articolului. Ne rezervam dreptul de a nu publica textele ce contin cuvinte vulgare, expresii jignitoare sau atacuri la persoana, precum si pe cele care contin linkuri cu scop publicitar.
Nu exista nici un comentariu
Scrie un comentariu:
Cod securitate:
Introdu codul:


Trimite!
Comentarii Facebook:

Poate te-ar interesa si:

Dezvoltare software, optimizare web, agentie web, Centric IT