Sari la:

        MERSUL         

    TRENURILOR    

 

CURSE AUTOCAR

PROGRAM ECHIPE

Special

PARTENERI

Casa de Avocatura Coltuc


Newsletter
Continuă

Piesa de seară vine cu recomandare de la Festivalul Sziget: Prince - Purple Rain
Categorie:   Recomandari  Autor:  ftr.ro  Data:  10.08.2011  Ora:  20:40  Citiri:  3661

Share:
Voteaza articolul:

Nota 5/5 (2 voturi)

Dacă îl vezi pe stradă nu dai doi bani pe el. Are în jur de 1.50 şi vreo 40 de kilograme. Dacă se îmbracă la fel ca pe scenă - body negru fără mîneci, un crac alb şi cizme albe din blană- , sînt şanse mari să îl iei şi la misto. El este omul care, ieri, a răguşit mii de voci, a ridicat în aer de două ori atîtea mîini care se mişcau după cum le “poruncea” el şi la final a produs o ploaie purpurie. El e Prince, omul care ar fi cîntat pînă a doua zi, dacă oamenii i-ar fi rezistat. "Voi aţi cam îmbătrînit, eu arăt la fel", a decretat artistul, la festivalul Sziget de la Budapesta.

Corespondentul nostru special de la Sziget, Emil Moldovan, nu a reuşit să ne trimită şi înregistrarea, din motive personale, aşa că vă lăsăm cu superbul concert din Milano, anul 2010.Ultimele articole de ftr.ro:


Comentarii articol (0)
Va rugam postati doar comentarii ce au legatura cu subiectul articolului. Ne rezervam dreptul de a nu publica textele ce contin cuvinte vulgare, expresii jignitoare sau atacuri la persoana, precum si pe cele care contin linkuri cu scop publicitar.
Nu exista nici un comentariu
Scrie un comentariu:
Cod securitate:
Introdu codul:


Trimite!
Comentarii Facebook:

Poate te-ar interesa si:

Dezvoltare software, optimizare web, agentie web, Centric IT