Sari la:

        MERSUL         

    TRENURILOR    

 

CURSE AUTOCAR

PROGRAM ECHIPE

Special

PARTENERI

Casa de Avocatura Coltuc


Newsletter
Continuă

România participă în premieră la calificările FIBA Basketball World Cup 2019
Categorie:   Sport  Autor:  Dana ŢÎRLEA  Data:  30.11.2017  Ora:  19:20  Citiri:  153

Share:
Voteaza articolul:

Nota 0/5 (0 voturi)

Federatia Romana de Baschet va informeaza pe aceasta cale ca echipa nationala masculina a Romaniei va participa, in premiera, in cadrul calificarilor pentru FIBA Basketball World Cup 2019.

Conform programului competitional stabilit de FIBA, “Vulturii” au fost distribuiti in cadrul Grupei D si urmeaza sa evolueze impotriva puternicelor reprezentative ale Croatiei, Italiei si Olandei.

Prima fereastra din calificarile pentru  FIBA Basketball World Cup 2019, turneu final mondial ce va fi gazduit peste doi ani de China, a fost programata pentru luna viitoare, nationala masculina a Romaniei urmand sa sustina primele doua meciuri astfel: 24 noiembrie 2017, in deplasare, impotriva nationalei Italiei; 26 noiembrie 2017, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, impotriva nationalei Olandei.Ultimele articole de Dana ŢÎRLEA:


Comentarii articol (0)
Va rugam postati doar comentarii ce au legatura cu subiectul articolului. Ne rezervam dreptul de a nu publica textele ce contin cuvinte vulgare, expresii jignitoare sau atacuri la persoana, precum si pe cele care contin linkuri cu scop publicitar.
Nu exista nici un comentariu
Scrie un comentariu:
Cod securitate:
Introdu codul:


Trimite!
Comentarii Facebook:

Poate te-ar interesa si:

Dezvoltare software, optimizare web, agentie web, Centric IT