Sari la:

        MERSUL         

    TRENURILOR    

 

CURSE AUTOCAR

PROGRAM ECHIPE

Special

PARTENERI

Casa de Avocatura Coltuc


Newsletter
Continuă

Studenţii clujeni primesc prezervative şi testări gratuite împotriva virusului HIV
Categorie:   Studenti  Autor:  ftr.ro  Data:  29.11.2010  Ora:  11:10  Citiri:  2996

Share:
Voteaza articolul:

Nota 0/5 (0 voturi)

O nouă campanie de responsabilizare şi informare socială asupra virusului HIV începe astăzi la Cluj. Iniţiativa aparţine Organizaţiei Studenţilor Farmacişti Cluj-Napoca (OSF) şi are loc în perioada 29 noiembrie – 3 decembrie 2010.

Întrucît nu există niciun vaccin contra HIV, singura modalitate de prevenire a infecţiei este evitarea comportamentelor care expun la riscul de infectare (folosirea în comun a seringilor şi acelor de la persoane infectate sau contactele sexuale neprotejate).
Cunoaşterea principalelor modalităţi de transmitere a acestui virus poate duce şi la scăderea numărului de copii infectaţi cu acest virus prin transmiterea pe cale maternă.

Pe toata durata campaniei, exceptînd data de 1 decembrie 2010, între orele 8-10 se vor desfăşura testări gratuite şi consiliere la sediul Direcţiei de Sănătate Publică, de pe str.Nicolae Balcescu nr 25, laboratorul de Epidemiologie.Între 30 noiembrie şi 2 decembrie 2010, de la ora 20.00, se vor împărţi prezervative în căminele din toate campusurile universitare ,ale tuturor universităţilor clujene, şi strîngere de fonduri pentru copiii infectaţi sau suferinzi de această boală.Ultimele articole de ftr.ro:


Comentarii articol (0)
Va rugam postati doar comentarii ce au legatura cu subiectul articolului. Ne rezervam dreptul de a nu publica textele ce contin cuvinte vulgare, expresii jignitoare sau atacuri la persoana, precum si pe cele care contin linkuri cu scop publicitar.
Nu exista nici un comentariu
Scrie un comentariu:
Cod securitate:
Introdu codul:


Trimite!
Comentarii Facebook:

Poate te-ar interesa si:

Dezvoltare software, optimizare web, agentie web, Centric IT