Sari la:

        MERSUL         

    TRENURILOR    

 

CURSE AUTOCAR

PROGRAM ECHIPE

Special

PARTENERI

Casa de Avocatura Coltuc


Newsletter
Continuă

USAMV Cluj-Napoca participă în premieră la evenimentul ”Strada Potaissa - Piața de flori altfel” USAMV Cluj-Napoca participă în premieră la evenimentul ”Strada Potaissa - Piața de flori altfel”
Categorie:   Din Cluj  Autor:  Cotidianul Transilvan  Data:  12.06.2018  Ora:  10:33  Citiri:  236

Share:
Voteaza articolul:

Nota 0/5 (0 voturi)

USAMV Cluj-Napoca va participa pentru prima dată la evenimentul ”Strada Potaissa - Piața de flori altfel”, programat între 15-17 iunie, zilnic între orele 10.00 – 22.00.

 

Artiști florali, florării, producători locali și, în premieră, plante aromatice și arbuști ornamentali de la universitatea noastră, vor da viață străzii Potaissa timp de trei zile. La standul USAMV Cluj-Napoca veți găsi ghivece cu mentă, rozmarin, roiniță, aloe vera, oregano și cimbrișor. De asemenea, vor fi putea fi achiziționați și arbuști ornamentali, care provin de la Stațiunea de Cercetări Horticole (SCH).

 

Clujenii se vor putea bucura și de concerte live, intervenții artistice, workshop-uri, iluminare arhitecturală, fântână arteziană temporară, precum și de o zonă de relaxare și una de deservire cu mâncare și băuturi.

 

Evenimentul este organizat de Asociația Daisler, împreună cu Primăria, Consiliul Local Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj, și se va derula pe strada Potaissa, sectorul cuprins între străzile Fortăreței și Universității.

 

”Piața de flori altfel” se află la ediția a II-a și este inspirată de conceptul Street Delivery.
Ultimele articole de Cotidianul Transilvan:


Comentarii articol (0)
Va rugam postati doar comentarii ce au legatura cu subiectul articolului. Ne rezervam dreptul de a nu publica textele ce contin cuvinte vulgare, expresii jignitoare sau atacuri la persoana, precum si pe cele care contin linkuri cu scop publicitar.
Nu exista nici un comentariu
Scrie un comentariu:
Cod securitate:
Introdu codul:


Trimite!
Comentarii Facebook:

Poate te-ar interesa si:

Cele mai comentate (7 zile)

Dezvoltare software, optimizare web, agentie web, Centric IT