Sari la:

        MERSUL         

    TRENURILOR    

 

CURSE AUTOCAR

PROGRAM ECHIPE

Special

PARTENERI

Casa de Avocatura Coltuc


Newsletter
Continuă

UTCN organizează a treia Conferinţă Europeană de Ştiinţa Mecanismelor
Categorie:   Studenti  Autor:  Loredana Leonte  Data:  13.09.2010  Ora:  15:22  Citiri:  2049

Share:
Voteaza articolul:

Nota 4/5 (1 voturi)

Facultatea de Construcţii de Maşini din cadrul Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca, organizează în perioada 14 – 18 septembrie, la Casa de Cultură a Studenţilor, cea de-a treia Conferinţă Europeană  de Ştiinţa Mecanismelor - EUCOMES 2010 Conferences, o premieră la nivelul Europei de Est . Oameni de ştiinţǎ , cercetǎtori, practicieni şi studenţi se vor întîlni cu această ocazie pentru a face schimb de informaţii cu privire la progresul şi aplicaţiile ingineriei în domeniul ştiinţei mecanismelor, sistemelor mecanice, roboticǎ şi mecatronică.
Sesiunea oficială de deschidere a lucrărilor conferinţei EUCOMES 2010 va avea loc miercuri, 15 septembrie de la ora 9, la Casa de Cultură a Studenţilor, în prezenţa rectorului Universitǎţii Tehnice din Cluj-Napoca, prof. dr. ing. Radu Munteanu, a preşedintelului conferinţei prof. dr. ing. Doina Pîslă de la UTCN şi a celor trei co-preşedinţi, profesori de la trei universitǎţi europene,  prof. dr. ing. Marco Ceccarelli,  preşedintele Federaţiei Internaţionale de Promovare a Ştiinţei Mecanismelor şi Maşinilor (IFToMM), Cassino, Italia, prof dr. ing. Burkhard Corves, preşedintele Comitetului Ştiinţific EUCOMES 2010, RWTH Aachen, Germania şi prof. dr. Manfred Husty, preşedintele Comitetului de premiere a Conferinţei EUCOMES 2010, de la Universitatea din Innsbruck, Austria.

 


Tag-uri articol: Cluj, UTCN, conferinta, robotica, mecatronica, ...

Ultimele articole de Loredana Leonte:


Comentarii articol (0)
Va rugam postati doar comentarii ce au legatura cu subiectul articolului. Ne rezervam dreptul de a nu publica textele ce contin cuvinte vulgare, expresii jignitoare sau atacuri la persoana, precum si pe cele care contin linkuri cu scop publicitar.
Nu exista nici un comentariu
Scrie un comentariu:
Cod securitate:
Introdu codul:


Trimite!
Comentarii Facebook:

Poate te-ar interesa si:

Dezvoltare software, optimizare web, agentie web, Centric IT