Sari la:

        MERSUL         

    TRENURILOR    

 

CURSE AUTOCAR

PROGRAM ECHIPE

Special

PARTENERI

Casa de Avocatura Coltuc


Newsletter
Continuă

Zboruri Wizz pe ruta Cluj - Birmingham
Categorie:   Bani  Autor:  Mihai PETEAN  Data:  5.07.2018  Ora:  17:54  Citiri:  449

Share:
Voteaza articolul:

Nota 0/5 (0 voturi)

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj anunță lansarea zborurilor pe ruta Cluj-Napoca-Birmingham-Cluj-Napoca operate de compania aeriană Wizz Air

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj anunță astăzi, 5 iulie 2018, lansarea zborurilor de conexiune între al doilea oraș al Marii Britanii, Birmingham și al doilea oraș al României, Cluj-Napoca, operate de compania aeriană Wizz Air, începând cu data de 16 decembrie 2018.

În ciuda situației Brexit din Marea Britanie, în condițiile în care mai multe companii aeriene au fost îngrijorate de efectele pe care le-ar putea avea ieșirea Marii Britanii din UE și posibilele restricții  care ar putea interfera cu planurile lor, totuși, compania Wizz Air nu pare a fi influențată de efectele Brexit-ului, manifestându-și interesul față de oportunitățile de creștere din Marea Britanie.

Astfel, ca parte a strategiei sale de dezvoltare, Wizz Air continuă extinderea rețelei de rute pe Aeroportul Cluj, asigurând conexiunea cu o nouă destinație a Regatului Unit, respectiv Birmingham, care se alătură celor operate în prezent, Doncaster Sheffield și Londra Luton.

 

Zborurile de legătură dintre cele două mari orașe, vor fi operate cu o aeronavă Airbus A320, având o capacitate de 180 locuri, cu două frecvențe săptămânale, în zilele de miercuri și duminică, din data de 16 decembrie 2018, după următorul program:

 

Ruta

Zile de operare

Orele de operare

Debut rută

Cluj-Napoca-Birmingham    W6 3315

Miercuri,  Duminică

 

  06:05 ( CLJ )  -

           07:10 (BHX)

16 decembrie 2018

Birmingham- Cluj-Napoca  W6 3316

07:40 (BHX) -

           12:40 (CLJ)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Biletele sunt disponibile la vânzare începând de astăzi, 5 iulie 2018. Mai multe detalii privind zborurile și rezervările puteți regăsi accesând site-ul https://wizzair.com/#/Ultimele articole de Mihai PETEAN:


Comentarii articol (0)
Va rugam postati doar comentarii ce au legatura cu subiectul articolului. Ne rezervam dreptul de a nu publica textele ce contin cuvinte vulgare, expresii jignitoare sau atacuri la persoana, precum si pe cele care contin linkuri cu scop publicitar.
Nu exista nici un comentariu
Scrie un comentariu:
Cod securitate:
Introdu codul:


Trimite!
Comentarii Facebook:

Poate te-ar interesa si:

Dezvoltare software, optimizare web, agentie web, Centric IT