Cotidianul Transilvan

Reîncep petrecerile cu stil și eleganță din My Way! Redeschiderea, vineri, 27 septembrie

Acum câțiva ani, My Way reușea să își depășească statutul de club, fiind pentru cei ce îi treceau pragul mai mult un mod de a fi, o desfătare, o savoare elegantă a unei reușite seri ce îmbina perfect eleganța, stilul, cu distracția de bun gust. Din păcate însă, la un moment dat, clujenii au pierdut Their Way! Și după câțiva ani de bejenie, acum își vor regăsi Their Way. Iar pentru cei mai tineri, noua locație de pe Eroilor 9/parter abia așteaptă să fie descoperită și numită My Way.

Da, My Way, se redeschide! Într-o versiune mult îmbunătățită (un “open space” generos, pe str. EROILOR 9, parter), un spațiu elegant, cu o dotare și mai ales cu o muzică pe măsură (de data asta 100% & “pure” RETRO!), My Way se redeschide vineri, 27 septembrie la ora 21:00. PROGRAMUL va fi ZILNIC de la 17:00, oră de la care se poate și DANSA, nu doar bea și mânca – excelentele platouri reci, brânzeturi și mezeluri de calitate superioară!
În noul MY WAY se va întâmpla ZILNIC un AFTER WORK PARTY, fără organizare specială! KARAOKE în fiecare MIERCURI de la 20:00, iar seară de seară se va putea petrece în “valul 2”, până în zori! În primul weekend (27-28) INTRAREA va fi LIBERĂ (ca dealtfel în fiecare zi, de Duminică pană Joi; intrare plătită va fi doar vinerea și sâmbăta, după ora 22:00). DRESS CODE zilnic: (de la) SMART CASUAL (în sus)!
Nici nu știți ce dor ne e de voi și de petrecerile de odinioară…!:)
REZERVĂRI se vor putea face prin mesaj privat pe pagina clubului, sau prin sms sau mesaj whatsapp la nr. 0733329330.
My Way, bine te-am regăsit!

fb-share-icon0

Leave a Reply