Cotidianul Transilvan

Rețeta succesului: Fitness + curaj nebun + fonduri europene

Cu toate că piața sălilor de fitness este aparent una saturată, un tânăr antreprenor a avut curajul nebun de a se avânta pe această nișă. Și, mai mult, a făcut-o cu sprijinul fondurilor europene, prin programul România Start-up Plus “Antreprenoriatul – Șansa ta!” coordonat de Primăria Florești, județul Cluj. Motivația a fost pe cât de simplă, pe atât de neobișnuită: “Pentru că mă plictiseam ca și angajat, făcând o chestie repetitivă fără a avea vreo satisfacție. Iar legat de fondurile europene, acestea au fost un ajutor și o provocare”, spune tânărul antreprenor.

Așa a luat ființă DONFIT GYM SRL, “o firmă al cărei specific este cel de modelare corporală prin exerciții specifice de culturism și fitness doar cu antrenor personal.  Oferă aparatură de ultimă generație, programe de slăbire, recuperare, masă musculară, stil de viață sănătos, antrenori cu experiență și studii superioare, o sală cu acces doar pentru persoanele care doresc să lucreze cu antrenor, un spațiu aerisit, curat și bine luminat, toate acestea diferențiindu-ne de majoritatea săliilor de fitness”.

Cât privește primii pași pe piața liber concurențială aceștia nu au fost deloc anevoioși. “Dacă te mulțumesti cu un job de 8 ore și să fii roboțelul cuiva, atunci este o nebunie să începi o afacere! Dar dacă vrei să vezi de ce ești în stare, te ridici de la birou, îți dai demisia, îți spui un Doamne ajută și îi dai drumul pe cont propriu”.

Acum, în plină activitate, tânărul antreprenor nu regretă deloc decizia luată.

“Nu regret deloc.  Evident, nu sunt sigur de reușită, dar un lucru este cert: indiferent de ce se va întâmpla eu voi fi o persoană mai bine pregatită atât în domeniul fitness-ului cât și în cel anteprenorial. Așa că, până la urmă, sunt nevoit să reușesc!”.

Iar pentru noul antreprenor măsurarea succesului este una foarte simplă: lucrurile merg bine când trece luna și rămâi pe plus și mai puțin bine când trece luna și rămâi pe minus !

 

DONFIT GYM SRL

Date de contact:

Dan – 0758369006

fb-share-icon0

Leave a Reply